Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Φρίκη στην Ιταλία: Σατανιστής κακοποιούσε παιδιά και τα ανάγκαζε να φάνε ανθρώπινη σάρκα - ΦΩΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της σύλληψης ενός φοιτητή που φέρεται να ηγούνταν σατανιστικής αίρεσης. Ο άνδρας κατηγορείται ότι
κακοποίησε σεξουαλικά 13 παιδιά και πως τα εξανάγκαζε να καταναλώσουν ανθρώπινη σάρκα.
Ο Matteo Valdambrini, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως ‘Διάβολος’ συνελήφθη στην πόλη Πλάτο. Σύμφωνα με τη Mirror, o φοιτητής κατηγορείται ότι ηγήθηκε αίρεσης και πως έπειθε τα μέλη αυτής να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν υπερφυσικές δυνάμεις.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα από το 2018 έως και το 2019 είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 13 παιδιά μεταξύ των οποίων και εφήβους στο δάσος της περιοχής όπου συνελήφθη. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ο οποίος φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας έλεγε στα θύματά του, τα οποία προσέγγιζε μέσω διαδικτύου, ότι έχουν επιλεγεί για να σώσουν τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή πληροφοριών: mirror.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις