Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Φτάνει πια!!! Φτάνει!!! Η Ελλάδα χάνεται και εσείς ψηλά κοιτάτε!!! Κάντε κάτι επιτέλους! (Video)

Τι πρέπει να πούμε για να καταλάβουν οι πολιτικοί μας που είναι στην βουλή! Πιστεύουμε ότι ζουν εκτός πραγματικότητας οι άνθρωποι... Περιμένουμε τους Τούρκους να κάνουν πράξη όσα έχουν πει....
Και φυσικά όσα έχουν πει μέχρι τώρα τα έκαναν πράξη όπως θα κάνουν και τα υπόλοιπα!
Έχουν δώσει ένα σκασμο λεφτά να πάρουν ερευνητικά και γεωτρύπανα και θα τα έχουν να κάθονται; Γιατί κύριοι της κυβέρνησης δεν λέτε φανερά ότι αν μπει ένα από αυτά στα χωρικά μας ύδατα θα βυθιστεί χωρίς καμία ειδοποίηση; Γιατί; Ποιον φοβάστε κύριοι της οποίας κυβέρνησης; Ποιον; 
Λέμε ότι πρέπει η Ελλάδα να λέει σοβαρά μέτρα στα σύνορα και εσείς μας μιλάτε για ένα υποτιθέμενο φράχτη από συρματόσχοινο!!!! Κύριοι από τσιμέντο πρέπει να είναι και φυσικά μέσα από αυτό ναρκοπέδιο σε όλο το μήκος των συνόρων μας! 
Βλέπουμε παράνομους μετανάστες να κλείνουν στην Ελλάδα και εσείς μας μιλάτε για το 1\10 που είναι γυναικόπαιδα... Τα 9\10 που είναι άνδρες έτοιμοι για όλα δεν μιλά κανένας ε; Το ότι είναι όλοι μουσουλμάνοι δεν σας κάνει καμία εντύπωση ε; Γιατί δεν πάνε στα έτοιμα hotspots της Αιγύπτου; Που έχουν την δύναμη να φιλοξενήσουν πάνω από 500.000 μετανάστες; Να σας πω εγώ γιατί δεν πάνε εκεί!!! Γιατί έτσι τους διατάζει το κοράνι!!! Να πάνε σε χώρες άλλης θρησκείας και να τις καταλάβουν από μέσα!!! Όπως έκανε ο Μωάμεθ στην Μέκκα! Βγάλατε έξω από τις δομές πάνω από 10.000 παράνομους μετανάστες και τους αφήσατε να πάνε όπου θέλουν μέσα στην Ελλάδα! Γιατί δεν τους είπατε αφού έχουν όλα τους τα στοιχεία ελεγμένα ότι μπορούν να περάσουν στην Ευρώπη; Και αφού δεν μπορούν να περάσουν στην Ευρώπη κύριοι... Και αφού δεν έχουν εργασία οι Έλληνες πρώτα από όλα αυτοί που θα βρουν εργασία; Δεν θα πεινασουν; Δεν θα φτάσουν να κλέβουν; Δεν θα μπουν στα σπίτια των Ελλήνων; Και αν αρχίσουν να παρανομουν τότε που θα τους συλλαμβάνεται που θα τους βάζετε; Σε φυλακές; Σε ποιες φυλακές;;; Αυτές που βγάζετε κάθε δολοφόνο έξω γιατί είναι γεμάτες; Και αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία κύριοι, τότε ποιος θα μπορεί να ελέγχει όλους αυτούς; Ποιος; Έχουμε τρελαθει τελευταία ε; Κύριοι πολιτικοί της οποίας κυβέρνησης ζητάμε να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά γιατί η Ελλάδα έχει εχθρούς, τόσο μέσα όσο και έξω!!! 
Μια φορά ας δούμε πολιτικούς με αρχιδια και ας σταματήσουμε επιτέλους να βλέπουμε αρχιδια πολιτικούς που η μόνη τους σκέψη είναι πόσα περισσότερα χρήματα θα μπουν στην τσέπη τους!!!
Ζητάμε ξεκάθαρη γλώσσα και όχι την φράση ( θα κάνουμε ότι χρειαστεί) ... Να μας πείτε τι ακριβώς θα κάνετε! Μπουχτισαμε από λόγια και μάλιστα λόγια που μπορούν να λάβουν πολλές εξηγήσεις για να βγείτε και να μας πείτε στο τέλος.... Εμείς κάναμε αυτό που και καλά μπορούσαμε!!! Πείτε μας τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε για τον Έλληνα και την Ελλάδα! Όχι λόγια του αέρα ρε!
Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις