Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Καταγγελία για επίθεση Δ.Γιαννακόπουλου σε σουβλατζίδικο οπαδού! (βίντεο)

Καταγγελία για επίθεση Δ.Γιαννακόπουλου σε σουβλατζίδικο οπαδού! (βίντεο)
Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και μάλιστα ανέβασε στο twitter γνωστός Τούρκος αθλητικός δημοσιογράφος φαίνεται να δείχνει τον
Δ.Γιαννακόπουλο να εισβάλλει σε σουβλατζίδικο οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού.

Όπως όλα δείχνουν το σκηνικό προηγήθηκε της επίθεσης των οπαδών στο σπίτι του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία επίσης έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Όλα βέβαια ξεκίνησαν από την χυδαία επίθεση μερίδας οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στον πατέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Παύλο ο οποίος σαν σήμερα πριν δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Uzun süredir Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos ile taraftar grubu Gate 13 arasında büyük bir savaş var. Yunan basınındaki haberlere göre bugün Başkan, sekiz korumasıyla birlikte tribün liderinin mekanını basmış:


81 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις