Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ME 7 ΦΡΕΓΑΤΕΣ... Αυτή την ώρα ο ΔΙΕΘΝΗΣ TPOMOKPATHΣ τουρκία... σπάει το εμπάργκο του ΟΗΕ και παραδίδει ΟΠΛΑ στους τζιχαντιστές της Λιβύης..!!! Απέναντι τους ΜΟΝΟ η Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ»...!!!

Εδώ και ώρες εξελίσσεται ένα στρατιωτικό θρίλερ στην Μεσόγειο θάλασσα με την Τουρκία να εμφανίζεται αποφασισμένη να σπάσει κάθε ευρωπαϊκή πρωτοβουλία επιβολής εμπάργκο όπλων στη Λιβύη.


Το τουρκικό φορτηγό πλοίο CIRKIN βρίσκεται αυτή τη στιγμή, βορειοανατολικά της Τρίπολης, με τις πληροφορίες του enikos.gr από το Πολεμικό Ναυτικό να επιβεβαιώνουν πληροφορίες ότι συνοδεύεται από 3 τουρκικές φρεγάτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο καπετάνιος του πλοίου δηλώνει ότι τελεί υπό τις εντολές της τουρκικής κυβέρνησης, αρνούμενος να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του ελικοπτέρου της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ, απ’ όπου απονηώθηκε.

Η ελληνική Φρεγάτα ενεργεί κατόπιν εντολής που δέχθηκε από τον Ιταλό διοικητή της επιχείρησης IRINI, ο οποίος όμως βρίσκεται με το πλοίο του εν όρμω σε ιταλικό λιμάνι!

Την επιχείρηση «Ειρήνη» οργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση έπειτα από την απόφαση του ΟΗΕ με την συμμετοχή 20 χωρών. Μόνο που τελικά η ευρωπαϊκή συμμετοχή έχει μείνει… στα χαρτιά!

Η γαλλική φρεγάτα Jean Bart αποσύρθηκε, κι έμεινε μόνο το συνοδευτικό αεροσκάφος θαλάσσιας περιπολίας του Λουξεμβούργου. Οι Ιταλοί, που έχουν και το πρόσταγμα, ακόμα μαζεύουν επιτελείς στο πλοίο Διοίκησης. Η Γερμανία και η Πολωνία επιχειρούν με ένα αεροσκάφος περιπολίας η κάθε μία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανένα πλοίο τους, τη στιγμή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη έως και 300 Γερμανών στρατιωτών για να ενταχθούν στην αποστολή, όπως η γερμανική ομοσπονδιακή Βουλή Μπούντεσταγκ ενέκρινε στις 7 Μαΐου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τουρκικό φορτηγό πλοίο CIRKIN Ro-Ro Cargo μεταφέρει οπλισμό προς την Λιβύη. Η αρχική του πορεία φαινόταν να είναι προς Τυνησία όταν ξαφνικά το πρωί άλλαξε ρότα, προς Λιβύη. Πλέει με ταχύτητα σταθερή, 12 κόμβων.

Ήδη, εδώ και μέρες η Τουρκία έχει ανοιχτά της Λιβύης 4 φρεγάτες και ένα πλοίο ανεφοδιασμού και μαζί με τις 3 φρεγάτες που συνοδεύουν αυτή τη στιγμή το φορτηγό πλοίο, μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ναυτική δύναμη 7 μονάδων, κάτι που δείχνει την αποφασιστικότητά της να σπάσει κάθε εμπάργκο και να επιβάλει τους κανόνες που επιθυμεί στην περιοχή

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις