Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Οι πρώτες εικόνες από την «εισβολή» φορτηγού σε κατάστημα στην Πειραιώς

Σε κατάστημα της οδού Πειραιώς «εισέβαλε» ένα φορτηγό νωρίτερα σήμερα, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά.


Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο κατάστημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο κατάστημα ενώ το φορτηγό στην τρελή πορεία που κατέγραψε «πήρε» μαζί του και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το φορτηγό διέσχισε διαγώνια τον δρόμο, περνώντας και από το αντίθετο ρεύμα και κατέληξε μέσα στο κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών, ρίχνοντας και μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού, που ήταν στο μεσαίο διάζωμα..



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις