Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Σε καραντίνα εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Θήβας- Ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Σε κατ’ οίκον περιορισμό έχουν τεθεί 12 υγειονομικοί του νοσοκομείου Θήβας για προληπτικούς λόγους, καθώς ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊόυ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής, πήγε ασθενής με επιληπτική κρίση στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών και το πρωί μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, εκεί της έγινε τεστ για κορωνοιό το οποίο βγήκε θετικό.

Σε καραντίνα τέθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Θήβας, 6 γιατροί, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς με τους οποίους η γυναίκα ήρθε σε επαφή.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι υγειονομικοί δεν έχουν συμπτώματα και θα υποβληθούν σε τεστ σε 3 ημέρες όπως προβλέπεται. Παράλληλα, γίνεται απολύμανση του χώρου και του αξονικού τομογράφου στα ΤΕΠ όπου κινήθηκε η γυναίκα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις