Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - Τούρκοι & τζιχαντιστές λεηλατούν σπίτια & σφάζουν ζώα στην Ταρχούνα - Στρατιωτική εμπλοκή της Αιγύπτου ζήτησε ο Χαφτάρ - Δείτε βίντεο


Boήθεια από την Αίγυπτο ζήτησε ο Χ. Χαφτάρ. Οι εξελίξεις στην Λιβύη έχουν πλέον ανατραπεί, με τους Τούρκους, τον GNA και τους Σύριους μισθοφόρους να κάνουν προέλαση.


Όπως σας είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες το Πενταπόσταγμα, ο Στρατάρχης Χαφτάρ συναντήθηκε με τον Στρατηγό Σίσι.

Εκεί, ο διοικητής του LNA ζήτησε την παρέμβαση της Αιγύπτου, με το Κάιρο να ζητάει την απόσυρση των τουρκικών δυνάμεων από την Λιβύη.

Περισσότερες πληροφορίες δεν βγήκαν στη δημοσιότητα επί του θέματος, όμως πλέον γίνεται ξεκάθαρο πως το Κάιρο θα εμπλακεί πιο ενεργά στον πόλεμο, καθώς τυχόν μόνιμη παρουσία Τούρκων δίπλα στην Αίγυπτο, θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των ακραίων μουσουλμανικών πυρήνων εντός της χώρας, όπου θέλουν την ανατροπή Σίσι!

Ταυτόχρονα εδώ και λίγες ώρες διαπράττονται εγκλήματα πολέμου από τους τουρκόφιλους στην Ταρχούνα. Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο και εικόνες, οι ακραίοι τζιχαντιστές κλέβουν σπίτια και μαγαζιά, σφάζουν ζώα, λεηλατούν περιουσίες, ενώ απειλούν τις γυναίκες με βιασμό.

Πρόκειται για μία τραγική εξέλιξη και θα πρέπει άμεσα να παρε΄μβει η διεθνής κοινότητα πριν είναι αργά!ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις