Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ξεκίνησε η σύγκρουση Αιγύπτου-Τουρκίας - Άγκυρα: ''Στόχος να ρίξουμε τον Σίσι'' Δείτε βίντεο


Το είπαν ξεκάθαρα οι Τούρκοι. Μετά την Λιβύη, εάν βέβαια τα καταφέρουν, στόχος είναι η Αίγυπτος. Αυτό δήλωσε ο Mesut Hakki Cosan, μέλος του
Προεδρικού Συμβουλίου ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

Βέβαια πολεμικά δεν μπορεί να γίνει αυτό, αλλά η Άγκυρα θα παίξει το ''χαρτί'' της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Ο Σίσι πριν χρόνια πέτυχε μία τεράστια νίκη, καθώς συνέτριψε τα όνειρα Ερντογάν.   

Η Άγκυρα δεν το ξέχασε αυτό και θέλει να εκδικηθεί. Στόχος της Τουρκίας να ξεκινήσει μέσω τρομοκρατικών επιθέσων μία εσωτερική αναταραχή, ενώ θα θελήσει να χρηματοδοτήσει και διάφορα κινήματα. Βέβαια δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό θέλει ο Ερντογάν.             
Γι'αυτό και το Κάιρο πλέον μπαίνει και επίσημα στον πόλεμο της Λιβύης, καθώς δεν θέλει δύο μέτωπα ταυτόχρονα, το ένα είναι στο Σινά, όπου οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Την ίδια στιγμή, το Rt Arabic κάνει μία σημαντική αποκάλυψη. Όπως σας ανέφερε χθες πρώτο το Πενταπόσταγμα, η Τουρκία έστελνε συνεχώς αεροπρικές δυνάμεις στην Λιβύη.

Tα C-130 πηγαινοερχόντουσαν, ενώ σηκώθηκε και ελληνικό κατασκοπευτικό στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με πηγές του Χαφτάρ, οι δυνάμεις του LNA αναχαίτισαν αρκετά τουρκικά cargo και τελικά αυτά δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στην Μισράτα. Tαυτόχρονα έο βίντεο με αιγυπτιακές δυνάμεις να κινούνται προς τα σύνορα με την Λιβύη κυκλοφορεί στο twitter, με τον Σίσι πλέον να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Δείτε βίντεο:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις