Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

video Σοκ στην Τουρκία - Στρατιωτικός ε.α.: ''Η Ελληνική ΠΑ είναι ανώτερη''

Παραδέχονται την ανωτερότητα των ''Eλληνικών φτερών'' - Δείτε βίντεο
Σάλο προκάλεσε Τούρκος στρατιωτικός ε.α. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε
ΜΜΕ της ''γειτονικής'' χώρας, παραδέχθηκε πως η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι ανώτερη από την τουρκική.


Από την στιγμή που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση, δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί και πολιτικοί τον έβαλαν στη ''μαύρη λίστα''.

Όμως όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί, απόστρατοι και μη, γνωρίζουν πως τα ελληνικά ''φτερά'' έχουν την απόλυτη υπεροχή στο Αιγαίο.

Τι δήλωσε: 
"Η αεροπορική δύναμη της Ελλάδας είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να έρθουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής βιομηχανίας μας.''

Και συμπλήρωσε ο Erdoğan Karakuş:
 
''Δυστυχώς θα το ξαναπώ, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι σχεδόν ανώτερη.''

Η Ελληνική πολεμική αεροπορίας, αν υλοποιηθούν όλα τα προγράμματα που έχουν εξαγγελθεί και με δεδομένη την ικανότητα των Ελλήνων πιλότων, θα κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την ΝΑ Ευρώπη, ως η πιο ισχυρή αεροπορική “μηχανή”, τρομάζοντας εχθρούς και “φίλους” και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Τούρκοι, διότι είναι γνωστό ότι όποιος κυριαρχεί στον αέρα, ελέγχει και μεγάλο κομμάτι σε θάλασσα και στεριά. 

Δείτε βίντεο:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις