Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

NEO ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Γυμνάσιο Ψαχνών: Ο Δήμαρχος έκοψε τις αλυσίδες και διέκοψε την κατάληψη των μαθητών [photo]

 


Κατάληψη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές τιυ Γυμνασίου Ψαχνων η οποία όμως διεκόπη όταν στο σημείο έφτασε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθας ο οποίος την διέκοψε και έκοψε τις αλυσίδες!

Γονείς μαθητών επικοινώνησαν με το Psaxna.gr  για να καταγειλουν την πράξη του Δημάρχου ρωτώντας με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος διακόπτει την κατάληψη των μαθητών την ώρα που υπάρχουν αιτήματα.

Το Psaxna.gr επικοινώνησε άμεσα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο οποίος παραδέχτηκε ότι διέκοψε την κατάληψη «με το δικαίωμα του Δημάρχου».

Στην συνέχεια οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία προς το Δημαρχείο των Ψαχνών (φωτό) για τα αιτήματα τους και όπως τόνισε ο Δήμαρχος «τα αιτήματα των μαθητών έγιναν δεκτά και θα πραγματοποιηθούν».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις