Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

EKTAKTO - NEO Πραξικόπημα στη TOYPKIA; - Φήμες για μαζικές συλλήψεις πολιτικών και στρατιωτικών στελεχών

 


Όπως αναφέρει διαδικτυακός χώρος ο οποίος διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες από την Τουρκία, αυτή την ώρα πραγματοποιούνται συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρεται «υψηλά ιστάμενων προσώπων», χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια άλλη επιβεβαίωση από άλλη πηγή.

Επίσης αναφέρουν ότι είναι πιθανή η εκδήλωση νέας απόπειρας πραξικοπήματος, η οποία όμως μάλλον συντρίβεται εν τη γενέσει της.

Την ίδια ώρα ακούγονται πληροφορίες για απόσυρση δυνάμεων από την Λιβύη, ενώ η Ρωσία φαίνεται να έχει ζητήσει επίσημα την παράδοση της πόλης Αφρίν στη βόρεια Συρία πίσω στην Δαμασκό.


Περισσότερα σε λίγο..

 ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις