Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Έρευνες σε σπίτια και γραφεία Συλλούρη-Τζιοβάνη-Πιττάτζη για το βίντεο του Al Jazeera. Παρέλαβαν έγγραφα και υπολογιστές


 Έρευνες ανακριτών σε σπίτια και γραφεία των πρωταγωνιστών του επίμαχου βίντεο του Al Jazeera μετά την έκδοση σχετικών ενταλμάτων – Και σε Συλλούρη-Τζιοβάνη-Πιττάτζη – Παραλήφθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Εξελίξεις και καθορισμός επόμενων βημάτων

Με εντάλματα έρευνας στο χέρι οι ανακριτές για τους «πρωταγωνιστές» στο βίντεο του Al Jazeera που έφερε την Κύπρο στο επίκεντρο για το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μέλη της ανακριτικής ομάδας μετέβησαν για έρευνα σε σπίτια και γραφεία εταιρειών των πρωταγωνιστών, και συγκεκριμένα των κυρίων Συλλούρη, Τζιοβάνη και Πιττάτζη.

Οι ανακριτές μετέβησαν όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times σε σπίτι και γραφείο του γνωστού δικηγόρου, σε εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Συλλούρη και στην οικία και γραφείο του Χριστάκη Τζιοβάνη.

Κατά τις έρευνες παραλήφθηκε αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, που αναμένεται να τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και μεγάλος αριθμός εγγράφων.

Πρώτα οι… άλλοι και μετά οι πρωταγωνιστές! Καταθέσεις για όσα αποκάλυψε το Al Jazeera

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, ενημερώνοντας για κάθε βήμα τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να δώσει οδηγίες και για το πότε θα καλέσουν ενώπιον τους Συλλούρη και Τζιοβάνη. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, εντός των επόμενων ημερών -πιθανόν και εντός της εβδομάδας- οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να δουν ξανά τον Βρετανό κτηματομεσίτη.

Τα όσα θα πει αλλά και τα όσα ενδεχομένως εντοπιστούν στα αρχεία των υπολογιστών, δεν αποκλείεται να καθορίσουν και τη συνέχεια των ερευνών.

Στο μεταξύ, προχωρούν όπως όλα δείχνουν αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ανακριτές και με το άνοιγμα των λογαριασμών των πρωταγωνιστών του βίντεο, ενώ εκκρεμεί ακόμα η κατάθεση των δημοσιογράφων του ξένου δικτύου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις