Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Αργεντινή: Μαστουρωμένα γυμνά καραφλά όντα πανηγυρίζουν την νομιμοποίηση των εκτρώσεων

 


Μεγάλη νίκη για το "Πράσινο Κύμα"

Η Αργεντινή γίνεται η τρίτη χώρα της Νοτίου Αμερικής που νομιμοποιεί τις εκτρώσεις

Στις 4 τα ξημερώματα -σαν όλες τις αποκρυφιστικές τελετές που σέβονται των εαυτό τους- υπερψηφίστηκε χτες από τη Γερουσία της Αργεντινής η νομοθεσία για την νομιμοποίηση των εκτρώσεων με 38 ψήφους υπέρ και 29 κατά.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το νομοσχέδιο έφερε προς συζήτηση ο αριστερός Πρόεδρος της Αργεντινής κ.Αλμπέρτο Φερνάντες (Alberto Fernández), κάνοντας έτσι την Αργεντινή την μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής και τρίτη στην Νότιο Αμερική μετά την Κούβα και την Ουρουγουάη που νομιμοποιεί τις εκτρώσεις μέχρι και την 14η εβδομάδα κύησης.

ο αριστερός Πρόεδρος της Αργεντινής κ.Αλμπέρτο Φερνάντες

Την είδηση υποδέχτηκαν έξω από το κτήριο της Γερουσίας με ξέφρενους πανηγυρισμούς δεκάδες φεμινίστριες και θιασώτες των εκτρώσεων κραυγάζοντας: «Τα καταφέραμε!» και «Είναι νόμος!».

Δεκάδες ακτιβιστικές ομάδες και φεμινιστικοί οργανισμοί είχαν εδώ και μήνες συνασπισθεί υπό την ταμπέλα του “Πράσινου Kύματος” ακολουθώντας εντελώς τυχαία και συμπωματικά τις γνωστές και πετυχημένες τακτικές που ακολουθούν διεθνώς οι φίλα προσκείμενες στον σκοπό της παγκοσμιοποίησης ‘έγχρωμες επαναστάσεις’.

Την ευχαρίστηση του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αργεντινής.

…αλλά και η αναπληρώτρια Επίτροπος της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ηνωμένων Εθνών και επίσης συμπωματικά μέλος του διοικητικού συμβουλίου της μπίζνας εκτρώσεων Planned Parenthood, κυρία Κέιτ Γκίλμορ (Kate Gilmore) είχε μια σαλάτα όμορφων λέξεων να ξεράσει:

«Σε ευχαριστούμε Αργεντίνικο “Πράσινο Κύμα”. Η επιμονή σου, η τόλμη, η αλληλεγγύη και η συμπόνια σου θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν όλους ώστε να κάνουμε πραγματικότητα το δικαίωμα των γυναικών για ασφαλή και νόμιμη φροντίδα στην έκτρωση, παγκοσμίως».

Η κυρία Κέιτ Γκίλμορ είναι όπως ακριβώς φανταζόσουν

Τα χαρμόσυνα νέα του πράσινου φωτός για την τελετουργική γενοκτονία και στην Αργεντινή χαιρετήθηκαν από μαρξιστικά μέσα διεθνώς αλλά στην Ελλάδα και παράσιτα διασημότητες της λατινικής Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις