Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

video - OI ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ MEPEΣ MIAΣ ANIEPHΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 Μετά την τηλεοπτική μεν “καλτ” δε εισαγωγή των εμβολίων τους, τα κανάλια τους ξεχείλισαν από πλάνα όλων των “μεγάλων προσωπικοτήτων” να κοπανάνε ενέσεις για να μας πείσουν με τον πιο

απροκάλυπτο τρόπο το πόσο σημαντικό είναι για τα αφεντικά τους να κάνουν αυτή την προώθηση. Kαι όχι μόνο αυτό αλλά φαίνεται πως έχουν ξεμείνει και από υπαλλήλους με αποτέλεσμα να στρατολογούν στελέχη τους να υποδυθούν τους ανεξάρτητους ειδικούς και να δώσουν “αποστομωτικές” απαντήσεις.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία αυτή η νέα μετάλλαξη κοροϊδοϊού συνέπεσε τυχαία με τη ραγδαία αύξηση των τεστ, η οποία πάλι τυχαία συνέπεσε με την αύξηση των θετικών που φυσικά επέβαλε εξτρα τρομοκρατία. Οπότε σου λέει τώρα που με τα εμβόλια δεν ξέρουμε πώς θα πάει το πράγμα, θα χρειαστεί να έχουμε μέτρα σε μόνιμη βάση, μέτρα που έχω την εντύπωση έχουν σκοπό να ισχύσουν παντού.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Κατα τα άλλα, όπως παντού έτσι και στην Ελλάδα, η καταστροφή της οικονομίας συνεχίζεται αλλά παράλληλα διαμορφώνονται και νέα δεδομένα που σκοπό έχουν να προσαρμόσουν τους ανθρώπους σε τρόπους πλήρης καταγραφής των δεδομένων και των δραστηριοτήτων τους. Σε μια Ελλάδα όπου το νέο τζαμί, το πρώτο κρατικα χρηματοδοτημένο, βρίσκεται σε λειτουργία και νομίζω άξιζε να δούμε πως παρουσιάζεται η κατάσταση στα διεθνή παγκοσμιοποιητικά μέσα εξαπάτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις