Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ιερέας κοινωνεί απ’την ίδια λαβίδα με κρούσματα, βγαίνει αρνητικό το τεστ του... - VIDEO

Ιερέας κοινώνησε από λαβίδα κρουσμάτων και το τεστ βγήκε αρνητικό, θέλοντας ν’ αποδείξει ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία.

Η μετάδοση κορονοϊού μέσω Θείας Κοινωνίας έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ Εκκλησίας και επιστημόνων. Για το θέμα αυτό, ιερέας από το Αγρίνιο αναφέρθηκε στο «δικό του τέστ κορονοϊού που υπήρξε αρνητικό», καθώς κατέλυσε από την ίδια λαβίδα όπου είχε κοινωνήσει πρώτα πιστούς που ήταν επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με ομιλία του.

Mάλιστα, με δύο παραδείγματα ο ιερέας και εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, επιχειρηματολόγησε για να υποστηρίξει και αυτός από την πλευρά του πως ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από την Θεία Κοινωνία, σύμφωνα με το agrinionews.

Στο κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Φώτων- που τελέστηκε με περιορισμένο αριθμό εντός του Ναού και πολλούς πιστούς εξωτερικά- αλλά μεταδόθηκε ζωντανά και έχει αναρτηθεί στο Youtube ο ιερέας περιέγραψε αρχικά το δικό του τεστ.

Ιερέας κοινώνησε από λαβίδα κρουσμάτων: Αποφάσισε να υποβληθεί σε τεστ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπτώματα

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όπως ανέφερε, το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορονοϊό- με όλες τις περαιτέρω προφυλάξεις- και εν συνεχεία μάλιστα κατέλυσε ο ίδιος από την ίδια λαβίδα. Αποφάσισε ακολούθως-αν και δεν είχε σύμπτωμα- να υποβληθεί σε τεστ το αποτέλεσμα του οποίου υπήρξε αρνητικό.

Ιερέας κοινώνησε από λαβίδα κρουσμάτων: Η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδεται γιατί είναι Χριστός

«Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε», υπογράμμισε ο εφημέριος της μεγαλύτερης ενορίας, που επεσήμανε πως «η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός», ανέφερε.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν, θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια».

Ο πάτερ κατέληξε πως «πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις