Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Δυστοπία: Με ελέγχους, μπλόκα & πυροτεχνήματα σε έρημες πόλεις υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2021 (φώτο-βίντεο)

 Με δυστοπία έμοιαζαν οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας λόγω των αυστηρών απαγορεύσεων της κυβέρνησης, τα μπλόκα, τους ελέγχους, αλλά πάνω από όλα την οικονομικά μιζέρια και ανησυχία των πολιτών για το μέλλον.

Στην Αθήνα, όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας, τα βεγγαλικά φώτισαν τους άδειους δρόμους και τα ανακλαστικά ρούχα των δυνάμεων ασφαλείας θυμίζοντας τις αυστηρές απαγορεύσεις και την ανελευθερία των δυστοπικών εποχών που ζούμε..

Στις 22:00 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς είχε τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο των απαγορεύσεων για τη «μείωση της διασποράς του κορωνοϊού».

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι δυνάμεις ασφαλείας κατ' εντολή κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων θέσει σε ισχύ ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιελάμβανε σαρωτικούς ελέγχους με μπλόκα σε διόδια και εισόδους - εξόδους πόλεων, σε ΚΤΕΛ και κόμβους οδικών δικτύων, ενώ οι πολίτες κλήθηκαν να γιορτάσουν με διαφορετικό τρόπο, με SMS για τις μετακινήσεις και μόλις 9 άτομα από δύο οικογένειες στο ρεβεγιόν.

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσίασε ένα  φωτιστικό show, video projections και πολύχρωμα πυροτεχνήματα, με δύο αγαπημένους και ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο


Πυροτεχνήματα έπεσαν φέτος και στη Θεσσαλονίκη με την αλλαγή του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις