Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Σκηνές από αστυνομική ταινία στην Πάτρα: Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί άλλον οδηγό


 Τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διερευνώνται από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει ο ίδιος ο δράστης εφόσον εντοπιστεί.

Σκηνές που θυμίζουν αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στην περιοχή των Μποζαϊτίκων στην Πάτρα σήμερα (3/1) περίπου στις 11 το πρωί όταν περίοικοι άκουσαν πυροβολισμούς στην οδό Πανεπιστημίου.

Μετά τις έρευνες των αστυνομικών, που άμεσα έφθασαν στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, ταυτοποιήθηκε ο δράστης τα στοιχεία του οποίου είναι ήδη στην διάθεση των Αρχών, ενώ σύμφωνα με το tempo24.news στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες (πέντε ή έξι στον αριθμό) γεγονός από το οποίο συμπεραίνεται ότι ο δράστης πυροβόλησε ισάριθμες φορές εναντίον του οδηγού προπορευόμενου οχήματος ο οποίος είχε σταματήσει σε φωτεινό σηματοδότη.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης με το όχημά του ακολουθούσε το προπορευόμενο όχημα από το ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δ.Τόφαλος» και μόλις διαπίστωσε ότι έχει σταματήσει σε επόμενο φανάρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του με απειλητικές διαθέσεις.

Μόλις ο καταδιωκόμενος τον αντιλήφθηκε ξεκίνησε αναπτύσσοντας ταχύτητα, και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του, χωρίς όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία να τον τραυματίσει αφού ο πρώτος κατάφερε να διαφύγει. Μετά την πράξη του ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν σύντομα να διακριβώσουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο ιδιοκτήτης του ΙΧ δεν επέβαινε στο όχημα αλλά μάλλον το είχε δανείσει στον δράστη, ο οποίος και είναι γνώριμος στις Αρχές.

Μέχρι στιγμής άγνωστα εξακολουθούν να είναι τα στοιχεία του θύματος της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις