Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΒΟΜΒΑ! Παραίτηση Κωνσταντίνου Βαθιώτη ON AIR πό το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης// Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι.


 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ, όσο ελάχιστοι στον πανεπιστημιακό χώρο, ο αναπλ. Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου, ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ.Όσοι έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε προσωπικά, ξέρουμε το ΗΘΟΣ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και το ΚΥΡΟΣ του Ανδρός, σπάνιο φαινόμενο στην ισοπεδωμένη και σάπια κοινωνία μας.Μια… ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ανεξάρτητου φοιτητή”, που όπως δηλώνει στην συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξή του ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, αποτελεί την αιτία της υποβολής της παραίτησής του.Δεν θέλω προς το παρόν να επεκταθώ περισσότερο και αφήνω τους αναγνώστες μου να ακούσουν την συνέντευξη του ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ. Ταυτοχρόνως ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΜΕ.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Θα επακολουθήσει και νεώτερο ρεπορτάζ, από την υποβολή παραίτησης του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ.


Την παραίτησή του on air στον Focus FM προανήγγειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Βαθιώτη σε αυτή την απόφαση.

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις