Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Σάλος με αντιδήμαρχο στην Καρδίτσα: Προϊόντα για τους πλημμυροπαθείς του Ιανού βρέθηκαν στο σπίτι του


 Ένα… μικρό σούπερ μάρκετ εντόπισαν αστυνομικοί στην Καρδίτσα,  κατά τη διενέργεια έρευνας στην οικεία αντιδημάρχου, μετά από καταγγελία που έγινε πριν από λίγες ημέρες σχετικά με κατάχρηση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς του νομού.

Η έρευνα στο Ανθηρό Καροπλεσίου, όπου βρίσκεται το εν λόγω σπίτι, έγινε κατόπιν εντολής εισαγγελέα και παρουσία δικαστικού λειτουργού, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει ενημερώσει επισήμως, ως είθισται, για την ακριβή ποσότητα των προϊόντων, τα οποία είχαν σταλεί από όλη την Ελλάδα, με σκοπό την ανακούφιση ανθρώπων που είχαν πληγεί σοβαρά από την κακοκαιρία «Ιανός».

Σύμφωνα με το makthes.gr την υπόθεση, που βρίσκεται στο προανακριτικό στάδιο, χειρίζεται η αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας, ενώ η μείζων αντιπολίτευση του δήμου αναμένεται να τοποθετηθεί επί του θέματος σήμερα, αφού ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος ακόμη δεν έχει πάρει θέση.

Ο Κώστας Γκαβογιάννης, δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα από την Αρχή», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τον δήμαρχο να αποσαφηνίσει τη θέση του και από την αστυνομία να προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των ευρημάτων της έρευνας.

«Γιατί δεν βγήκε ο Δήμαρχος να μιλήσει ξεκάθαρα; Γιατί δεν πήρε θέση; Μήπως περιμένει κάτι; Φυσικά ένα δελτίο τύπου από την Αστυνομία θα ξεκαθάριζε αρκετά το τοπίο. Πέντε μέρες μετά και να μην έχει εκδοθεί; Αυτή η καθυστέρηση οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν αφορά πέντε πατάτες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ!

Μιχαηλ Νικητας

Λέγεται Ουρανία Σούφλα.
Είναι Νεο Δημοκράτισσα αντιδήμαρχος αλληλεγγύης του δήμου Καρδίτσας.
Έκλεβε τρόφιμα από εκείνα που έστελναν οι πολίτες όλης της χώρας για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς.
Ύστερα από παρέμβαση του εισαγγελέα Καρδίτσας λόγω καταγγελιών η αστυνομία στον έλεγχο ..Oι μαυραγορίτες ειναι εδω και ζουν ανάμεσά μας ,έχουν και ιδεολογία, είναι δεξιοί όπως στην κατοχή. Α ξέχασα και σήμερα έ χουμε Κατοχή Γερμανική .Τυχαίο ; Δεν νομίζω....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις