Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ... ΔΥΠΛΗ ΜΑΣΚΑ ΕΝ ΩΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ!!! ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

Σε συνέχεια του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, όπως αυτό ανακοινώθηκε στις 28/5/2021, ενημερώνουμε τα μέλη μας για το πρόγραμμα λειτουργίας των γυμναστηρίων μας.

Από Τρίτη 01/06 έως και Δευτέρα 07/06/2021

Όλα τα υπόλοιπα γυμναστήρια του Ομίλου. Καθημερινά θα ανακοινώνονται ποια γυμναστήρια ανοίγουν ώστε να μπορούν τα μέλη μας να προχωρούν σε ραντεβού.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ


Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, οι αθλούμενοι υποχρεούνται:


Σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο είτε με self-test, για όσους είναι δικαιούχοι self-testing, ή με rapid test για τους υπόλοιπους. Το αποτέλεσμα του self-test ή του rapid-test θα πρέπει να επιδεικνύεται στο προσωπικό υποδοχής κατά την είσοδο και θα ισχύει μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα κάθε φορά.

Στη χρήση μάσκας κατά την αναμονή σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του γυμναστηρίου (χώροι υποδοχής, αναμονής, αποδυτήρια, ανελκυστήρες), καθώς και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

-Οι αθλούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλά μάσκα ή μονή μάσκα τύπου ΚΝ95 ή FFP2

-Όσοι αθλούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους.

-Όσοι αθλούμενοι αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα, συστήνεται από τους αρμόδιους φορείς να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.

Στην τήρηση σωστής υγιεινής των χεριών πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης, καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.

Στην εφαρμογή κανόνων κοινωνικής απόστασης (2 μέτρα) και αποφυγής κοινωνικών επαφών, εναγκαλισμών και χειραψιών στους χώρους του γυμναστηρίου.

Στη χρήση πετσέτας σε όλα τα μηχανήματα εκγύμνασης. Προτεινόμενες διαστάσεις πετσέτας 50Χ70 cm.

Επιπλέον, ισχύουν οι παρακάτω συστάσεις για τους αθλούμενους


⦁ Μετακίνηση κατά προτίμηση με τα πόδια ή προσωπικό μεταφορικό μέσο.

⦁ Να έχουν ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα αποκλειστικά για χρήση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τα οποία δεν θα χρησιμοποιούν εκτός του χώρου του γυμναστηρίου.

⦁ Πλύσιμο των ρούχων και πετσετών, που χρησιμοποιήθηκαν στο γυμναστήριο, στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό σε υψηλή θερμοκρασία (60οC)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα προστασίας, διαβάστε εδώ.


Αναφορικά με την πλατφόρμα κρατήσεων Yava 360ᵒ:


Τα μέλη μπορούν να προσέρχονται μόνο με ραντεβού το οποίο θα πρέπει να έχουν επιβεβαιώσει online, μέσω της πλατφόρμας Yava 360ᵒ.


Η πλατφόρμα για ραντεβού στους χώρους fitness θα ισχύει από 31/05, ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως ομαδικά προγράμματα, υπηρεσίες personal, υπηρεσίες πισίνας κ.α. από 07/06.

Για κάθε αθλούμενο, η διάρκεια της προπόνησης είναι δύο (2) ώρες στο Fitness, και μία (1) ώρα στα ομαδικά προγράμματα, έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι αποστάσεις μεταξύ των μελών κατά τη διάρκεια της άσκησης (2 μέτρα) αλλά και η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση των αθλούμενων από το γυμναστήριο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε το ραντεβού σας νωρίτερα, ώστε να απελευθερώνεται η θέση για κάποιον άλλο αθλούμενο.

Για τη Χρήση Οργάνων δίνεται η δυνατότητα καθημερινών δίωρων προπονήσεων, με δυνατότητα ακύρωσης έως και 10 λεπτά νωρίτερα (κάθε φορά κλείνετε έως 2 ραντεβού).

Για τα Ομαδικά προγράμματα δίνεται η δυνατότητα 1 ραντεβού ημερησίως με δυνατότητα ακύρωσης έως και 2 ώρες νωρίτερα.(κάθε φορά κλείνετε έως 1 ραντεβού).

Για τις Extra Υπηρεσίες δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ραντεβού και η ακύρωση πραγματοποιείται έως και 2 ώρες νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα των ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο 210-6814937 (9.00 – 17.00) για να συνομιλήσετε με προσωπικό του ομίλου προκειμένου να σας εξυπηρετήσει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις