Τρίτη 18 Μαΐου 2021

KPHTH: Νέο περιστατικό θρόμβωσης μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca - Στο νοσοκομείο 47χρονη (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ; ΤΑ ΜΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ;)

ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ... ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

 Στο νοσοκομείο μία 47χρονη μητέρα δύο παιδιών μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Στο νοσοκομείο μία 47χρονη από τον δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη, η οποία εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η μητέρα δύο παιδιών ζει μία μεγάλη περιπέτεια της τελευταίες ημέρες, όπου μεταφέρει το cretalive.gr.

Νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς, σύμφωνα με την οικογένειά της, έχει εμφανίσει παράλυση σε όλο της το σώμα ενώ φαίνεται ότι έχει υποστεί και εγκεφαλικό.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου, η 47χρονη ανέβασε πυρετό μετά τον εμβολιασμό της στις 4 Μαΐου και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα.

Μία εβδομάδα αργότερα απευθύνθηκε στον αγροτικό γιατρό της περιοχής, ο οποίος την έστειλε στα επείγοντα στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο.
Οι γιατροί της έκαναν εξετάσεις, μεταξύ αυτών και αξονική τομογραφία, και στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο ενώ κλήθηκε να κάνει και μία μαγνητική.
Ωστόσο, τα συμπτώματά της δεν υποχώρησαν και η γυναίκα μεταφέρθηκε εκ νέου στο Βενιζέλειο, αυτή τη φορά σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Εκεί της έγινε μαγνητική που έδειξε θρόμβο στον εγκέφαλο.
Σύμφωνα με τους συγγενείς της, οι γιατροί αποδίδουν την κατάστασή της στο εμβόλιο, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος ακόμη.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έρευνα στο ΠΑΓΝΗ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η περίπτωση της από την πρώτη στιγμή που έφτασε εκεί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις