Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ζάκυνθος: Το αίνιγμα με το όχημα των δραστών - Τουλάχιστον δύο συνεργοί στο σημείο της εκτέλεσης

 


Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Συνεργούς στο σημείο της δολοφονίας είχαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών Αρχών, οι δράστες της εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN, ήταν τουλάχιστον ακόμη δύο άτομα στον τόπο του εγκλήματος, ενώ υπήρχε και υποστηρικτική ομάδα που ανέλαβε να παραλάβει τους εκτελεστές μετά την φυγή τους από το σημείο και τον πυρπολισμό του οχήματός τους.

Η δολοφονία έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Παρασκευής και το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε καμένο. Εντός αυτού βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ.

Το μεγάλο αίνιγμα με το όχημα
Οι δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από την Αθήνα τον Μάρτιο και είχαν βάλει πλαστές πινακίδες.

Μεγάλο αίνιγμα για τις Αρχές, ωστόσο, είναι το πώς βρέθηκε το όχημα στο νησί.
Θεωρείται απίθανο να πέρασε από διόδια ή να μπήκε μέσα σε καράβι, καθώς μπορεί να κινούσε υποψίες, ενώ οι δράστες δεν ήθελαν να καταγραφεί.
Το πιθανότερο σενάριο αυτή την ώρα να είναι πως έφτασε στη Ζάκυνθο μέσα σε κάποια νταλίκα.
Για να επιβεβαιωθεί το σενάριο, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» όλες τις νταλίκες που είχαν βγάλει εισιτήριο για το νησί.
Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στα όπλα για να φανεί εάν είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλο περιστατικό.
Υπενθυμίζεται πως στο σημείο της δολοφονίας, το γραφείο του επιχειρηματία δηλαδή, βρέθηκαν 28 φυσίγγια.
Ο άνδρας, που είχε δεχθεί επίθεση και πριν από μερικούς μήνες κατά την οποία σκοτώθηκε η σύζυγός του, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του.
Μάλιστα, είχε δώσει στις Αρχές μία λίστα με οκτώ ονόματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται επιχειρηματίες που έχουν σχέση με το νησί, αλλά διαμένουν στην Αθήνα, όπως και επίορκοι αστυνομικοί.
Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από σημεία της διαδρομής που φαίνεται να ακολούθησαν οι δράστες, ενώ υπάρχει αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που μπορεί να δώσει απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα των εκτελεστών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις