Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Το έχετε τερματίσει το κοντέρ!!! Εμείς είμαστε οι ψεκασμενοι και εσείς που έχετε αφοδεύσει από τον φόβο σας!!!


 Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Σας είπαν ότι θα πεθάνετε και θα πεθάνετε!!!

Σας είπαν ότι θα πεθάνετε από ένα ιό και θα πεθάνετε από τα πειράματα τους!!!!

Έπαιξαν με το μυαλό σας και κέρδισαν!!!!

Ότι και να σας είπαν το φάγατε σαν πρόβατα που είσαστε!!!

Φοράτε μάσκες παντού και μάλλον ακόμα και στο κρεβάτι σας!!!

Φοράτε μάσκες γιατί όσο προχωράτε ο ιός προχωρά και αυτός και σας κάνει επίθεση!!!!

Αν κάτσετε σε μια καρέκλα φοβάται και φεύγει!!!!

Σας είπαν ότι δεν πρέπει να πάτε να ψαρέψετε λες και ο ιός θα βγει ως αναδυόμενη Αφροδίτη και θα σας φιλάει στα χιλακια και σρα μαγουλακια σας και θα κολλήσετε από τα ψάρια που θα τα διατάξει ο Ποσειδώνας!!! 

Σας είπαν ότι η μουσική από τα ηχεία μεταφέρουν τον ιό λες και θα μπει μέσα σας από τα αυτιά σας!!!!

Σας είπαν ότι μαλακια τους κατέβαινε στο κεφάλι και εσείς υπάκουοι για να μην φάτε ένα πρόστιμο και τώρα σας λένε πληρώστε για ένα εμφια που όπως είπε ο υπουργός σας ότι του το ζητήσατε κι όλας!!!! Πρόβατα ε πρόβατα!!!!

Σας είπαν ότι το εμβόλιο είναι καλό και τώρα φοβάστε μην πεθάνετε από αυτό μιας και πήρατε άνετα την θέση των ποντικιών στις κλινικές δοκιμές και υπογράφεται για να σας το κάνουν... Με δική σας ευθύνη ανόητοι για μια ανοσία που μπορεί και να μην έχετε!!!

Με απειλές και εκφοβισμό προσπαθούν να σε κάνουν αν δεν το έχεις κάνει να πας να το κάνεις το μπολι!!!! 

Δεν θα έχεις πρόσβαση λέει σε κάποιες υπηρεσίες... Και θα έχουν μόνο όσοι το έχουν κάνει το μπολι... Γιατί φοβούνται αυτοί που το έχουν κάνει και όπως λένε έχουν ανοσία... Όχι τελικά μάλλον δεν έχουν ανοσία... Έχουν πλήρη ανοησία!!!!

Γιατί κάνατε την πρώτη δόση... Τρέξατε για την δεύτερη δοκιμάσατε στο μπράτσο σας και κολλάνε όλα μεταλλικά αντικείμενα και αναρωτιέται το πρόβατο γιατί!!! 

Γιατί είσαι καλο παιδί και θα πας και για τρίτη και τέταρτη δόση και η προβατιλα θα βγαίνει από τα αυτιά σου με όλα όσα σου βάλανε στο κεφάλι τόσο καιρό οι καλό πληρωμένοι δημοσιογράφοι!!!

Αυτοί που σου προσφέρουν περισσότερο φόβο  για να έρθει και να τα βάλεις με εμένα που δεν έπεσα στην δική τους παγίδα καθώς με θεωρείς ακόμα επικίνδυνο... Επικίνδυνο για εσένα τελικά ή για τον φόβο σου;

Σου είπαν ότι γέμισα. Τα νοσοκομεία λες και τόσα χρόνια την ίδια εποχή ήταν άδεια από κόσμο και είχαν επάρκεια από ΜΕΘ!!!!

Καλά είπαμε ότι ο ιός υπάρχει όπως τόσες άλλες ασθένειες... Και ο φόβος σου έγινε θηρίο και θα σε φάει!!!

Θα σου φάει την ζωή και όλα όσα προσπάθησες να φτιάξεις τα προηγούμενα χρόνια!!!!

Έχεις κάνει το εμβόλιο και ξαφνικά ψάχνεις το μπλουτ τουθ στο κινητό σου και βρίσκεις κάτι νέο!!!! Μια ή περισσότερες νέες συσκευές με δώδεκα ψηφία!!! 

Αναρωτιέται κανείς ακόμα τι είναι αυτές οι συσκευές που αν δεν έχουμε κάνει εμείς το εμβόλιο δεν υπάρχουν πουθενά στο σπιτι μας και αν πλησιάσουμε αμβολιασμενους τις βλέπουμε;

Κούκου Κούκου φωνάζει ένας κούκος!!!!

Σε νοιάζει η ζωή σου η εύκολη που κάποιοι στην έκαναν δύσκολη και αντί να τα βάλεις μαζί τους τα βάζεις με τον συνάνθρωπο σου!!! Σκέψου όσο σου μένει καιρός!!!

Το πουκάμισο που φοράς σαπίζει... Και θα σαπίσει..

Μπορείς να σκεφτείς τι ψυχή θα παραδώσεις ρε εσύ; 

Σκέψου πριν λαλισεις!

Επιτελιυς σκέψου και κάτι που θα γυρίσεις και θα πεις τώρα τι μαλακίες μου λέει αυτός!!!

Οκ 

Εγώ μαλακίες..... Εγώ φιλαράκι τις λέω και εσύ τις κάνεις!!!

Είπα και φώναξα!!! 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις