Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του ναυτικού πυροβόλου των 76 χιλιοστών από τη τουρκική MKE, σύντομα ξεκινά δοκιμές


 Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της MKE, Yasin Akdere, ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του ναυτικού πυροβόλου των 76/62 χιλιοστών και ότι το πρόγραμμα περνά σε φάση δοκιμών. 

Όπως δήλωσε, η ενσωμάτωση του νέου πυροβόλου σε πλοίο θα ξεκινήσει τον προσεχή Αύγουστο και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα αρχίσουν οι δοκιμές του πυροβόλου, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας και επιδόσεων του ίδιου του πυροβόλου όσο και σε επίπεδο διαλειτουργηκότητας με τα συστήματα του πλοίου. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Yasin Akdere οι δοκιμές αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2023 και εφόσον είναι επιτυχείς το πυροβόλο θα τεθεί σε παραγωγή. Σύμφωνα με στοιχεία που είχε δημοσιεύσει η ΜΚΕ το καλοκαίρι του 2020 το πυροβόλο θα επιτυγχάνει μέγιστο βεληνεκές 16 χιλιόμετρα, με συμβατικά πυρομαχικά και μέγιστο ρυθμό βολής 80 πυρομαχικά το λεπτό. Θα έχει αναχορηγία 70 πυρομαχικά, βάρος (κενό) 7,5 τόνους και βάρος (με πυρομαχικά) 8,5 τόνους. Επόμενος στόχος της MKE, όπως δήλωσε ο Yasin Akdere, είναι η ανάπτυξη πυροβόλου των 127 χιλιοστών

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις