Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Νέο επενδυτικό ταμείο για την αμυντική βιομηχανία…Στην Τουρκία


 Η Τουρκία κινείται για να αναπτύξει  νέο επενδυτικό ταμείο για τη δημιουργία εταιρικών σχέσεων και για την παροχή υποστήριξης σε εταιρείες στον αμυντικό τομέα, γράφει η  Daily Sabah. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον ασαφές ποια είναι η πολιτική μας για την αμυντική βιομηχανία. Όσο για την υποστήριξη σε εταιρείες του αμυντικού τομέα, είναι απλά ανύπαρκτη…

Ο Ισμεϊλ Ντεμίρ, επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας (SSB), έκανε την ανακοίνωση για το νέο επενδυτικό ταμείο κατά τη διάρκεια συνάντησης του με στελέχη της αμυντικής βιομηχανίας στην ανατολική επαρχία Elazığ. Ο Ντεμίρ εξήγησε τον σκοπό του ταμείου ως μέσο για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες με χρηματοδότηση και υποστήριξη.

“Ελπίζω ότι θα το ανακοινώσουμε σύντομα και θα στηρίξουμε τους επιχειρηματίες και τους επενδυτές μας το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο Ντεμίρ.

“Με το πρόγραμμα υποστήριξης της βιομηχανικής αποδοτικότητας, θα αξιολογήσουμε διάφορες εταιρείες και θα τις ενημερώσουμε για το τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθούν. Θα συζητήσουμε διάφορες προσεγγίσεις υποστήριξης σε αυτό το θέμα”, πρόσθεσε.

Η SSB, δήλωσε ο Ντεμίρ, παρέχει ετήσια στήριξη 17,87 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια σειρά εταιρειών και επιχειρήσεων στον αμυντικό τομέα. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία επιθυμεί να αυξήσει τα έσοδά της από τις  εξαγωγές εξοπλισμών.

Αυτό θα μπορούσε ωστόσο να περιοριστεί από τις κυρώσεις των ΗΠΑ που εμποδίζουν τις εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούν εξαρτήματα κατασκευασμένα από τις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις