Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ελένη Μενεγάκη: Κρασάκι, καλή παρέα & πολλά χαμόγελα [εικόνες]

 


Ο φακός τη λατρεύει κι εκείνη φροντίζει να του χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα! Η Ελένη Μενεγάκη, την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της Νέας Ερυθραίας έχοντας παρέα ένα φιλικό της ζευγάρι που την περίμενε από νωρίς.

Η κουβέντα καθώς περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ευχάριστη, με την ωραία Ελένη να μη σταματά να γελά δυνατά.

Πίνοντας λευκό κρασί με την παρέα της και τρώγοντας ψαρομεζέδες, η «βασίλισσα» της τηλεόρασης έδειχνε πολύ άνετη μαζί τους και το απολάμβανε με την ψυχή της.

Την ευχάριστη ατμόσφαιρα διέκοπτε κάπου κάπου το τηλέφωνό της όταν χτυπούσε και ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή φαινόταν να αλλάζει και η χαλαρή της διάθεση.

Κομψή και ντυμένη casual, έμεινε περίπου 3 ώρες στο μεζεδοπωλείο, αποχωρώντας ευδιάθετη και χαμογελαστή, χαιρετώντας τον φωτογράφο αλλά και τους θαμώνες που της εύχονταν «καλή επάνοδο στην τηλεόραση».

    Φωτογραφίες: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΓΚΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις