Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Βρετανία: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο ΥΠΑΜ και οι Αρχηγοί RAF και Royal Navy!


 Ο υπουργός Άμυνας και οι κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι στη Βρετανία βρίσκονται σε απομόνωση για δέκα ημέρες αφού ήρθαν σε επαφή με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων, ο οποίος βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα θετικός στην Covid-19, επιβεβαίωσε χθες, Κυριακή, το βράδυ το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

Ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας και οι αρχηγοί του Βασιλικού Ναυτικού, της RAF (πολεμική αεροπορία) και της Στρατηγικής Διοίκησης κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους για μια περίοδο 10 ημερών αφού είχαν την Πέμπτη συνάντηση με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, τον στρατηγό Νικ Κάρτερ, ο οποίος βρέθηκε θετικός την Παρασκευή.

Ο υπουργός και οι αξιωματικοί ειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να τεθούν σε απομόνωση από την εφαρμογή ιχνηλάτησης των κρουσμάτων Test and Trace που έχει δημιουργήσει η δημόσια υπηρεσία υγείας στη Βρετανία.

«Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων βρέθηκε θετικός στη διάρκεια ελέγχων ρουτίνας για την Covid-19 στη Βρετανία. Οι συνάδελφοι που παρευρέθηκαν σε μια συνάντηση μαζί του την περασμένη εβδομάδα, περιλαμβανομένου του υπουργού, μπαίνουν σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης», δήλωσε χθες, Κυριακή, το βράδυ εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Ο αρχηγός του στρατού, ο στρατηγός Μαρκ Κάρλτον-Σμιθ, και ο υπαρχηγός του στρατηγού Κάρτερ πέρασαν το σαββατοκύριακο σε καραντίνα αναμένοντας το αποτέλεσμα των τεστ PCR αφού είχαν επίσης παρευρεθεί στη συνάντηση, αλλά σε μεγαλύτερη απόσταση από το στρατηγό, σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Telegraph.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: AFP / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις