Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Αιγαίο: Σύλληψη πλοιάρχου για υπεράριθμους επιβάτες στη διάρκεια δρομολογίου


 Δεν είναι και η πιο ευχάριστη είδηση. Να διαβάζεις ότι συνελήφθη πλοίαρχος πλοίου. Ομως, έχει ο ίδιος όλη την ευθύνη; Αυτός είναι που εκδίδει τα εισιτήρια; Προφανώς κι όχι... Οπως κι εάν έχει χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, συνελήφθη ο πλοίαρχος του Power Jet γιατί όταν έγινε η καταμέτρηση επιβατών με την ολοκληρωση του δρομολογίου Σαντορίνη - Ηράκλειο βρέθηκε ότι στο πλοίο υπήρχαν υπεράριθμοι επιβάτες... 

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμενάρχειο Πειραιά 

"Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''POWER JET'' σημαίας Κύπρου, στο λιμένα Ηρακλείου, διότι μετά από καταμέτρηση επιβατών στο πλοίο το οποίο προερχόταν από τον λιμένα ν. Θήρας, διαπιστώθηκε ότι έφερε υπεράριθμους επιβάτες.

Συνολικά καταμετρήθηκαν 1210 επιβάτες αντί του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού των 1202, επί του προβλεπόμενου μέγιστου αρχικού αριθμού επιβατών, ενώ η μεταφορική ικανότητα του πλοίου έπρεπε να περιοριστεί στο 80% δηλαδή σε 962 επιβάτες, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων".

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις