Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Τί είναι η Ελλάς; Αποικία ή Προτεκτοράτο;

 


Νίκος Πρασσάς

– Τί είναι η Ελλάς; Αποικία ή Προτεκτοράτο;

– Αποικία είναι. Το Προτεκτοράτο προστατεύεται, μόνον που στην περίπτωση αυτή τα αφεντικά προστατεύουν τις στρατιωτικές βάσεις τους, και για να μην

πηγαίνουν χαμένα τα μεσιτικά στους πολιτικούς αγύρτες βάζουν κι από καμία φωτιά να πουλάνε τις ανεμογεννήτριες τους ή τα υβρίδια δέντρα τους. Ή φέρνουν τους «μετανάστες» να εξορύξουν τους κρυμμένους θησαυρούς τους με φτηνά εργατικά χέρια, κι ας λέει ο Δέν ..διας στους Άραβες δεν πρόκειται να εξορύξει η «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» φυσικό αέριο. Μα, μπορεί να κάνει το Ελλαδιστάν κάτι αν δεν ρωτήσει πρώτα τους πρέσβεις τριών συγκεκριμένων πρεσβειών!

– Η Ελλάς είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω της προστασίας των αντιπροσώπων της από τα αφεντικά τους, ή καμουφλαρισμένα υπό το σοβαροφανές όνομα του «πολιτικού» και την ασυλία του υποκαταστήματος της Στοάς που φιλοξενεί τα συναφή επαγγέλματα του Ξενοβουλίου συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών και δεσποτάδων. Και ενώ, το Προτεκτοράτο προστατεύεται, η Ελλάς διαθέτει «πολιτικούς» που ενεργούν έτσι ώστε να προστατεύουν μόνον τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

– Εννοείς τους πολίτες δηλαδή.

– Βρε, ποιός ασχολείται με τους πολίτες! Αυτοί είναι οι δούλοι που δουλεύουν για να συντηρούν το κράτος με τους υπουργικούς θώκους που θεσπίζουν νόμους για να τους ξεζουμίζουν «δημοκρατικά» και «νόμιμα»! Τα συμφέροντα των τραπεζιτών του Συστήματος εξυπηρετούν για να πουλά και να περνάει τα προϊόντα του δίχως δασμούς στην Ευρώπη με τις δήθεν ξένες «κρατικές εταιρείες» που κι αυτές του ανήκουν (βλ. Κρατική Τράπεζα), τεμαχίζει το οικόπεδο, του δίνει ελληνικό όνομα για να πάρει το ουράνιο όταν γίνει ένα με το Ελληνικό, το φυσικό αέριο και άλλα πολύτιμα μέταλλα, εμποδίζει την κυβέρνηση (μόνον στα χαρτιά ως ελληνική) να ανακηρύξει την ΑΟΖ του χώρου της, κι όχι της χώρας, για να κατευθύνει την πολιτική του Μεγάλου αντιπάλου του στην περιοχή ως «ειρηνευτική», που αποτελεί πότε το «αριστερό» και πότε το «δεξί» χέρι του Συστήματος αναλόγως με τις εκάστοτε «ιδεολογικές» συνθήκες. Η σκακιέρα έχουμε γίνει ως χώρα που πληρώνει πάντα, τότε με ζωές σήμερα με χρήμα και εδάφη, για να χάνει δίχως να ζητάει τίποτα απολύτως.

– Άρα, αφού χάνει η Ελλάς, κάποιος άλλος μεσάζων κερδίζει την προμήθεια εκτός από το Σύστημα που τα παίρνει Όλα.

– Επειδή τα προνόμια ασυλίας και ασυδοσίας συντηρούνται στο Προτεκτοράτο για να προστατεύουν οι πολιτικοί το Σύστημα και αυτό αυτούς. Κι όταν ξυπνάει ο λαός, φίλε μου, είναι για να ψηφίσει, και να πάει ξανά να κοιμηθεί αλλάζοντας πλευρό να ξεμουδιάσει.

Και άντε πάλι από την αρχή.

:

Μέχρι να ξυπνήσει η μία γενιά, έχει πεθάνει η προηγούμενη που ψιλιάστηκε, αλλά δεν εισακούστηκε ως «πατριωτική», αφού της μόδας είναι πλέον να στήνεσαι στα τέσσερα, κι όχι να στηθείς σε στάση προσοχής!

"φωτο αρχειου"

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις