Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Επεισόδια στο Σύνταγμα, στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

 


Η συγκέντρωση άρχισε το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ λίγο μετά τις 20:00 ξέσπασαν επεισόδια

Επεισόδια μεγάλης έκτασης με χημικά και τη χρήση της Αύρας σημειώθηκαν στο Σύνταγμα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Οι διαδηλωτές άναψαν φωτοβολίδες, ενώ εκτοξεύθηκαν και βόμβες μολότοφ με τους αστυνομικούς να απαντούν κάνοντας χρήση κρότου λάμψης, χημικών και επιστρατεύοντας την Αύρα.




Λίγο μετά τις 20:30 η Αύρα είχε φτάσει στους στύλους του Ολυμπίου Διός όπου έκανε ρίψεις νερού στις αρχές της λεωφόρου Συγγρού, ενώ επικρατούσε χάος καθώς δεν είχε κλείσει η κυκλοφορία στο κατέβασμα της Λεωφόρου Αμαλίας.
Επεισόδια στο Σύνταγμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021


Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στη λεωφόρο Συγγρού όπου περίπου στις 21:00 η αστυνομία έκανε και χρήση χημικών.
Επεισόδια στο Σύνταγμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021


Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε 42 προσαγωγές, για τα επεισόδια. Όλοι οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Επεισόδια στο Σύνταγμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021


  


Σημειώνεται ότι, το απόγευμα πλήθος διαδηλωτών είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος διαμαρτυρόμενο κατά τη χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού.
Επεισόδια στο Σύνταγμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021

Κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σταυρούς και φώναζαν «όχι στην υποχρεωτικότητα», «όλοι μαζί λέμε όχι στους εκβιασμούς τους».
Συγκέντρωση κατά του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις