Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

 


Οι συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και πορεία.

Στον Λευκό Πύργο συγκεντρώνονται χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης που αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.



Στη συγκέντρωση και την πορεία συμμετέχουν χιλιάδες άτομα πολλά εκ των οποίων κρατούν ελληνικές σημαίες, σύμβολα της ορθοδοξίας ενώ τα περισσότερα συνθήματα είναι κατά της κυβέρνησης και τον πολιτικών.
Συγκέντρωση κατά του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο με τους διαδηλωτές να πηγαίνουν μέσω των κεντρικών οδού Παύλου Μελά, Τσιμισκή θα κατέλθουν στην πλατεία Αριστοτέλους και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης προκειμένου να καταλήξουν στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες.
Πορεία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021


Ωστόσο, μετά τις 20:00 η πορεία κατευθύνθηκε προς το κτίριο της ΕΡΤ3, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Οι συμμετέχοντες στην διαδήλωση έφτασαν έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη λεωφόρο στρατού και φώναζαν συνθήματα κατά των δημοσιογράφων. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονταν παραταγμένες έξω από το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ενώ οι συγκεντρωμενοι παρέμειναν για αρκετή ώρα έως ότου αποχώρησαν και κατεύνθηκαν στο πλακόστρωτο της παραλίας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.08.2021

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις