Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ν.Καπραβέλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους από 12 ετών και άνω - Δεν είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός» ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ!!!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ!


 Νέα επίθεση προς τους ανεμβολίαστους έκανε ο διευθυντής ΜΕΘ στο Γ. Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τους χαρακτήρισε ως αμόρφωτους και άμυαλους! 

Παράλληλα υποστήριξε πως είναι «ηθική υποχρέωση» να εμβολιαστούμε, τονίζοντας πως «η ηθική υποχρέωση δεν είναι δύσκολο να μετατραπεί σε υποχρεωτικότητα», ενώ φυσικά εξέφρασε και την άποψη πως το σώμα μας δεν μας ανήκει, καθώς είπε πως «δεν είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός να υποβάλει τον εαυτό του σε βασανιστήριο και να υποβάλει και τους άλλους στον κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους».

Συγκεκριμένα ο Ν.Καπραβέλος είπε «οι μελέτες λένε ότι ο εμβολιασμένος κινδυνεύει 60% λιγότερο να μολυνθεί και κατά 80% από το να πάθει μεγάλη ζημιά και να χάσει τη ζωή του. Έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας και είναι ζήτημα παιδείας, μυαλού και κρίσης αν δεν το χρησιμοποιήσουμε».

Ενώ είπε ότι είναι ηθική υποχρέωση όλων να εμβολιαστούμε, προσθέτοντας πως η ηθική υποχρέωση είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε υποχρεωτικότητα από δώδεκα ετών και πάνω, όλων των πολιτών, με την έννοια της προστασίας της ζωής, δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος. Ανέφερε δε ότι υπάρχει ένα όριο στη λογική. «Δεν είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός να υποβάλει τον εαυτό του σε βασανιστήριο και να υποβάλει και τους άλλους στον κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Στο τέταρτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού δεν πρέπει να συζητάμε ακόμη για τον εμβολιασμό» σημείωσε.

Όσον αφορά στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, είπε ότι «δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να βάλουμε υποχρεωτικότητα στα παιδιά με την έννοια των μεγάλων. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά συμβάλουν και αυτά με τη συμπεριφορά τους στον έλεγχο της πανδημίας». Και όπως τόνισε ο ίδιος, αλλά και «όλοι οι επιστήμονες τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών ιδίως ενόψει του ανοίγματος των σχολείων».

Παράλληλα συνέχισε την «τρομοκρατία» υποστηρίζοντας ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα. «Ο κορωνοϊός μας προειδοποιεί. Είμαστε μπροστά σε ένα τέταρτο κύμα πανδημίας. Πάει να αποδιοργανώσει το σύστημα υγείας για τρίτη φορά με την έννοια της κατάρρευσης», επισήμανε. «Υπογράφουμε ένα πιστοποιητικό θανάτου περίπου την ώρα. Είχαμε φτάσει να υπογράφουμε τέσσερα με πέντε πιστοποιητικά θανάτου στο δεύτερο και στο τρίτο κύμα», ανέφερε. 

Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Γ. Παπανικολάου, «δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε ούτε τους ασθενείς με κορωνοϊό, ούτε τους άλλους ασθενείς επειδή μερικοί δεν μπορούν να πειστούν να εμβολιαστούν».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις