Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Tatoi Club: ΦΟΒΕΡΟ BINTEO - NTOKOYMENTO από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη


 Βίντεο-ντοκουμέντο από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη έδωσε στη δημοσιότητα το Tatoi Club, στο οποίο παρουσιάζεται σε time lapse η μάχη των ανθρώπων των εγκαταστάσεων με τις φλόγες.

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ξεκινούν από τη στιγμή που οι φλόγες βρίσκονταν ακόμη μακριά και είχε ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσης, ενώ στη συνέχεια δείχνουν τους ανθρώπους των εγκαταστάσεων να απομακρύνονται τρέχοντας, καθώς η φωτιά είχε πλέον φτάσει στις παρυφές του Tatoi Club.

Δείτε το βίντεο: 


“Η πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή μας εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο κίνδυνο και μια μεγάλη δοκιμασία για τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

“Οι άνθρωποί μας αντιμετώπισαν τη μεγάλη πρόκληση με αυτοπεποίθηση και αυτοθυσία. Αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα δικά μας πυροσβεστικά μέσα και συνεργάστηκαν άψογα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν αυτή κατάφερε να προσεγγίσει την περιοχή μας, με τη φωτιά να έχει ήδη εισέλθει στις εγκαταστάσεις μας” τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε! Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους, παραθέτουμε σε ένα video το χρονικό των ενεργειών και προσπαθειών τους” καταλήγει το μήνυμα των ανθρώπων του Tatoi Club.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις