Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: 15 γιατροί και νοσηλευτές ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ με κορωνοϊό.


 Κυριολεκτικά στην «εντατική» βρίσκεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού είναι πλέον πολλά και καθημερινά.

Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του καθημερινού ελέγχου, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ακόμα δύο γιατροί, λίγο πριν αναλάβουν υπηρεσία, ένας νοσηλευτής, ένα άτομο από την ιατρική υπηρεσία (διοικητικός), ένας τραυματιοφορέας καθώς και ένας ασθενής και ένας συνοδός.

Μέσα σε δύο ημέρες έχουν εντοπισθεί συνολικά δεκαπέντε κρούσματα. Για τους λόγους αυτούς από τη Δευτέρα αναστέλλεται η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων καθώς και του τμήματος συνταγογράφησης.

Ο διοικητής εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται:

«Ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 06/09/2021 τα μέτρα που θα ισχύουν στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στα προγραμματισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, μετά την από 03/09/2021 συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμώξεων είναι τα εξής:

»1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και αυτό της Συνταγογράφησης από τη Δευτέρα 06/09/2021 έως και Παρασκευή 10/09/2021.

»2. Το Τμήμα Αιμοδοσίας για λήψη αίματος θα λειτουργεί κανονικά.

»Παρακαλούμε για τη συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

»Συστήνεται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από και προς το νοσοκομείο».

 

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις