Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία: Έγγραφο-οδηγία προς τα μέλη της για το πως να κρύβουν την αλήθεια για CΟVΙD-19 και εμβόλια


 Η Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία (ΑΜΑ) -η οποία ανέκαθεν χρηματοδοτούνταν ποικιλοτρόπως και πολύ γενναιόδωρα από την Big Pharma- ασχολείται τώρα με την εκπαίδευση των μελών σχετικά με πληροφορίες για τον κορωνοϊό μέσα από ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τα μέλη της για το πως να κρύβουν την αλήθεια για τον Covid-19 και τα εμβόλια.

Ένας κανονικός κώδικας συμπεριφοράς για εκκολαπτόμενους «ειδικούς» δηλαδή, με οδηγίες που θα αφομοιωθούν ακόμα πιο εύκολα τώρα που τα νοσοκομεία αδειάζουν από τους ανεμβολίαστους και όσους αντιδρούν.

Πρόσφατα η ΑΜΑ δημοσίευσε ένα έγγραφο, όπως μεταδίδει το zougla.gr, στο οποίο υποστηρίζει ότι «η άπληστη παραπληροφόρηση διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στην επιστήμη και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ιατρικά ιδρύματα». 

Και για να αποκτηθεί ξανά αυτή η χαμένη εμπιστοσύνη, η AMA αποφασίζει να διδάξει στους γιατρούς πώς να λένε ψέματα στον κόσμο για τον COVID.

• Στη σελίδα 9 του εγγράφου, παραθέτει μια πρόσφατη δημοσκόπηση του ιδρύματος De Beaumont και προτείνεται η χρήση μιας «εναλλακτικής γλώσσας» που μπορεί να βοηθήσει στην υποβάθμιση του πραγματικού περιεχομένου των μηνυμάτων για την COVID-19. Σύμφωνα με αυτή, υποδεικνύεται στους γιατρούς να αντικαθιστούν ορισμένες λέξεις ή φράσεις με άλλες με τρόπο ώστε να ακούγονται λιγότερο ολοκληρωτικές.

Παράδειγμα: Να αντικαθιστούν τον όρο «ποσοστά νοσηλείας» με τον όρο «θάνατοι» με αποτέλεσμα να υπερβάλλονται οι «θάνατοι από Covid» και να καλλιεργείται η μαζική υστερία. Όπως επίσης να αντικαθιστούν ορισμένους όρους όπως το «κλείδωμα» (lockdown) με τον ευφημισμό «παραγγελία παραμονής στο σπίτι», επειδή αυτό κατά κάποιον τρόπο ακούγεται λιγότερο ολοκληρωτικό.

Δεν πρόκειται για λάθος: Η ΑΜΑ δίνει δημοσίως στους γιατρούς οδηγίες να λένε ψέματα για τους θανάτους «από» Covid. Πρόκειται για ιατρική απάτη.

• Στη σελίδα 8 του εγγράφου («Καλύτερες πρακτικές: Γενικά μηνύματα στα μέσα») οι γιατροί ενημερώνονται για το «πώς να μπλοκάρουν, να αποκλίνουν και να ανακατευθύνουν ερωτήσεις των ασθενών» για να καλύπτουν την αλήθεια για τις βλάβες και τους θανάτους από εμβόλια. Έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές να αλλάζουν θέμα, να απορρίπτουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους ή ασθενείς και να προβάλλουν την «επίσημη» προπαγάνδα που έχει εγκριθεί από την AMA, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά βασίζονται σε «υποθέσεις» και όχι στην «επιστήμη» ή την «ιατρική».

Παραθέτονται ακόμα και παραδείγματα για το πως ένας γιατρός, υιοθετώντας προφανώς την κρατική προπαγάνδα για την πανδημία, θα μιλήσει στο κοινό:

.Τύπος απάντησης συνέντευξης –

Ελεγχόμενη απόκριση

• Αναγνωρίστε την ερώτηση

• Συνδέστε την με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ απάντηση

• Παραδώστε το μήνυμά ΣΑΣ και τα σημεία απόδειξης (σ.σ. κοινώς περάστε την προπαγάνδα σας)

.Top 10 tips

Προβληθείτε

Μεταβάλλετε το ρυθμό ομιλίας σας

Χρησιμοποιήστε την παύση

Έχετε ισχυρή οπτική επαφή

Χαμογελάστε, αν χρειάζεται

Σκύψτε (το κεφάλι) και μην είστε άκομψοι

Εκθέστε συναισθήματα αλλά μην είστε συναισθηματικοί

Διαβάστε το κοινό σας

Συμμετέχετε σε τηλεφωνικές συνεντεύξεις

Σε συνεντεύξεις κρατήστε τα χέρια μπροστά σας,

πάνω και κοντά στην κοιλιά

Ουσιαστικά η AMA προσπαθεί τώρα να μετατρέψει τους γιατρούς σε μαριονέτες προπαγάνδας της παγκόσμιας ατζέντας της «νέκρωσης». Είναι προφανές ότι η άσκηση της πραγματικής ιατρικής δεν είναι -και ποτέ δεν ήταν- προτεραιότητα της AMA. Οι γιατροί δεν πρέπει να εξασκούν την ιατρική αλλά να ψεύδονται προκειμένου να παραμείνουν μέλη της AMA.

Η αρχική πληροφορία για την ύπαρξη αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος  εγγράφου της AMA έγινε αντιληπτή από τους παρατηρητές όταν ο  Dr Bryan Ardis  πήρε μια αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Stew Peters (και οι δύο είναι οικοδεσπότες του Brighteon.TV ). Πρόκειται για μια καταπληκτική συνέντευξη, που εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην απάτη της AMA και στον τρόπο με τον οποίο μετατρέπει τους γιατρούς σε προπαγανδιστές που συμμετέχουν σε ιατρική γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις