Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Εκνευρισμός σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ για τα μαγειρικά ριάλιτι και τις χαμηλές τηλεθεάσεις


 Ιδιαίτερα προβληματισμένοι φαίνεται να είναι σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ με τα ποσοστά τηλεθέασης των δυο ριάλιτι μαγειρικής Game of Chefs και Top Chef αντίστοιχα που παίζουν μάλιστα απέναντι και τα δυο στις 21.00.

Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι απογοητευτικά δεδομένων και των καναλιών στα οποία προβάλλονται καθώς ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ πέρσι διεκδικούσαν αμφότερα την πρωτιά στα συνολικά τηλεμερίδια.

Και τώρα και οι δυο “μιμητές” του MasterChef δεν ξεπερνούν το 5% έκαστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinamess, δεν έχει πέσει στο τραπέζι καν η λύση του κοψίματος, αλλά ούτε και της αλλαγής ώρας.

Στον ΑΝΤ1 περιμένουν να μπουν στο πρόγραμμα και οι Άγριες Μέλισσες που κάνουν πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα σε γενικές γραμμές και μετά από αυτό θα ξεκινήσουν οι αλλαγές.

Όσον αφορά τον ΣΚΑΪ δεν τίθεται θέμα να μπει στο παιχνίδι ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ, φίλος του Ατζούν Ιλίτζαλι όπως ειπώθηκε σε εκπομπή.

Αν υπάρξει ενίσχυση του προγράμματος θα γίνει από την εγχώρια αγορά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις