Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

EUMED9: Η φράση που ακούστηκε στον “αέρα” κατά τη διάρκεια της μετάφρασης


 Μία φράση που της… ξέφυγε είπε στον “αέρα” η διερμηνέας του Ιταλού Πρωθυπουργού, Μάριο Ντράγκι, ενώ εκείνος έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της EUMED9.

Ενώ ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε πάρει τον λόγο κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων των εννέα ηγετών που συμμετείχαν στην EUMED9 και η διερμηνέας μετέφραζε, φαίνεται πως κάποιος προσπάθησε να της αποσπάσει την προσοχή και εκείνη έσπευσε να το επισημάνει.

Κάλυψε το μικρόφωνό της χωρίς ωστόσο να το κλείσει και ακούστηκε να διαμαρτύρεται…

“Έχω μετάφραση” είπε χαμηλόφωνα και επέστρεψε στα καθήκοντά της.

Δείτε τι είπε μετά το 1,30 λεπτό


Όσον αφορά στις δηλώσεις του στην EUMED9, ο κ. Ντράγκι ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Ιταλία είναι υπέρ της διεύρυνσης της ομάδας των μεσογειακών χωρών. “Το βασικό σημείο των συζητήσεων μας ήταν το κλίμα. Ίσως το καλύτερο μάθημα που μπορούμε να πάρουμε για να κινηθούμε με αποφασιστικότητα στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής ήταν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, που μας πέρασε” τόνισε ο  Μάριο Ντράγκι και ακολούθως πρόσθεσε:

“Δεν υπάρχει πλέον χρόνος, δεν μπορούμε πλέον εφησυχάζουμε, αντιθέτως οι προσπάθειες μας πρέπει να ενταθούν ειδάλλως οι συνέπειες θα είναι τραγικές για τους λαούς μας.

Πρέπει να κινηθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε η μετάβαση να προστατεύει τους πλέον ευάλωτους είτε αυτές είναι κοινωνικές ή οικονομικές. Ήδη βλέπουμε τις αυξήσεις που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να παρέμβει”.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις