Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Σταυρούπολη: Λίμνη αίματος μετά τις συμπλοκές στο ΕΠΑΛ (Video, σκληρές εικόνες)

 


Σκηνές βγαλμένες από ταινίες τρόμου κατέγραψαν τα κινητά τηλέφωνα μαθητών και εκπαιδευτικών στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης όπου για δεύτερη μέρα συνεχίστηκαν οι συμπλοκές μεταξύ ακροδεξιών και φοιτητών.

Σε ερασιτεχνικό βίντεο μέσα από το σχολείο καταγράφεται η φρίκη των όσων διαδραματίζονται εδώ και δύο ημέρες στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, καθώς οι διάδρομοι του σχολείου έχουν κηλίδες και μια λιμνούλα αίματος, απόδειξη ότι η επίθεση των κουκουλοφόρων δεν περιορίστηκε μόνο στους φοιτητές, αλλά και εντός του σχολικού συγκροτήματος υπήρξε συμπλοκή με μαθητές.


Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από το ΕΚΑΒ παραλήφθηκαν δύο τραυματισμένα ανήλικα αγόρια, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες νεαρών κοριτσιών χτυπήθηκαν από συνομίληκούς τους εντός του σχολείου. «Είδα μαχαίρια, τσεκούρια», δήλωσε τρομοκρατημένη μία άλλη μαθήτρια για το επεισόδιο που προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, η οποία ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις