Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ξέσπασμα υγειονομικών: «Γιατί κρύβετε την αλήθεια; - Οι πληρωμένοι τα λένε αυτά - Θυμάστε τα εμβόλια Η1Ν1;»

 Έκρηξη υγειονομικών που μπαίνουν σε αναστολή εργασίας και εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στον διοικητή του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, αποτυπώνει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι υγειονομικοί οι οποίοι έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας επειδή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν  εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους στον διοικητή νοσοκομείου λέγοντας:

 «Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουμε;» αναρωτήθηκε μία υγειονομικός.

«Δεν κόλλησα ούτε μια φορά με αυτές τις μάσκες της πλάκας», αναφέρει άλλη υγειονομικός η οποία επίσης έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας. .

«Γιατί κρύβετε την αλήθεια;», ρώτησαν κάποιοι άλλοι ενώ γίνεται αναφορά και στον Σωτήρη Τσιόδρα για την «περίφημη» υπόθεση των εμβολίων Η1Ν1:

«Υπάρχουν κι άλλοι επιστήμονες που λένε άλλα πράγματα. Οι πληρωμένοι τα λένε αυτά που παίρνουν τις έρευνες μέσω Pfizer. Θυμόμαστε και τον κ. Τσιόδρα με τα εμβόλια Η1Ν1. Από τότε ήθελαν να εμβολιάσουν τον κόσμο», τόνισε μία υγειονομικός και έδειξε την τσέπη της.

«Τα ΜΜΕ έχουν πάρει χρήματα για να λένε αυτά που υπαγορεύει η κυβέρνηση», συνέχισαν.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις