Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ιράν: Πολιτικός χαστούκισε κυβερνήτη επειδή η γυναίκα του εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό από έναν άνδρα Δείτε βίντεο


 Ενα απίστευτο περιστατικό είχαμε στο Ιράν, με έναν πολιτικό να χαστουκίζει κυβερνήτη κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πολιτικός που χειροδίκησε κατά του Abedin Khorram επειδή ένας άνδρας γιατρός έκανε στη γυναίκα του το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.Ένα απίστευτο περιστατικό είχαμε στο Ιράν, με έναν πολιτικό να χαστουκίζει κυβερνήτη κατά τη διάρκεια ομιλίας του.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πολιτικός που χειροδίκησε κατά του Abedin Khorram επειδή ένας άνδρας γιατρός έκανε στη γυναίκα του το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.


Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, «γκρεμίζοντας» μάλιστα και μια κουρτίνα

Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ ο Στρατός των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και θυμήθηκε την περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις