Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ψέματα μέχρι το τέλος λέει στους Γερμανούς η Α.Μέρκελ: Δεν παραδέχεται ότι έσφαλλε με τα εμβόλια


 Ψέματα μέχρι τη λήξη της θητείας της λέει στους Γερμανούς πολίτες η Ανγκελα Μέρκελ, αφού δεν παραδέχεται ότι έσφαλλε με τα εμβόλια και τώρα κρούει για άλλη μια φορά το καμπανάκι του καθολικού lockdown σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Προειδοποίησε ότι τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα στη Γερμανία «δεν είναι επαρκή» απέναντι στην αναζωπύρωση της επιδημίας της Covid-19, σύμφωνα με πηγές του κόμματός της.

Με την σημερινή εξέλιξη και τα καθημερινά ρεκόρ των κρουσμάτων, η υγειονομική κατάσταση «θα είναι χειρότερη από ό,τι έχουμε γνωρίσει» μέχρι σήμερα, προειδοποίησε η Ανγκελα Μέρκελ απευθυνόμενη σε στελέχη της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU), σύμφωνα με πηγή του κόμματος.

Οι Γερμανοί «θα είναι εμβολιασμένοι, ή θα έχουν ιαθεί ή θα είναι νεκροί» εξαιτίας της διάδοσης της παραλλαγής Δέλτα που είναι «πολύ, πολύ μολυσματική», είπε ο Γερμανός υπουργός Υγείας , καλώντας και πάλι τους Γερμανούς να εμβολιασθούν «επειγόντως» απέναντι στην έκρηξη των κρουσμάτων της Covid τις τελευταίες εβδομάδες.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις