Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζεται το θανατικό: Καλαματιανός πέθανε μετά την 3η δόση - Εμβολιασμένος στην Κρήτη «έφυγε» από πνευμονική εμβολή


 Την τελευταία του πνοή άφησε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού ένας άνδρας από την Καλαμάτα, ενώ ένας 49χρονος «έφυγε» από μαζική πνευμονική εμβολή σήμερα το πρωί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης. 

Η κυβέρνηση -αφού τελείωσε το αφήγημα πως προστατεύουν και από την μετάδοση και τη νόσηση- έχει υποσχεθεί ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλή και δεν πως όσοι εμβολιασμένοι κολλήσουν Covid-19 δεν θα πεθάνουν. 

«Κολλάνε οι εμβολιασμένοι; Κολλάνε. Μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Μεταδίδουν. Αποδεικνύεται όμως ότι ο εμβολιασμένος σχεδόν περνάει τον Covid-19 ως μια κανονική γρίπη», είχε δηλώσει προ λίγων ημερών ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. 


Όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι ούτε σαν γρίπη περνούν τον κορωνοϊό, καθώς όπως είπε επικουρικός πνευμονολόγος Σταμάτης Τσιπιλής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το 38% των εισαγωγών είναι εμβολιασμένοι και πρόσθεσε ότι έχουν συμπτώματα στο όριο της διασωλήνωσης. 


Και σαν να μην φτάνει αυτό... πεθαίνουν κιόλας, ακόμα και εάν βρίσκονται σε ηλικία που θεωρητικά δεν είναι τόσο υψηλού κινδύνου (άνω των 80). 

Όπως είπε ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Aνέστης Κιούλπαλης ένας 49χρονος άνδρας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό νωρίς το πρωί της Πέμπτης έχοντας υποστεί μαζική πνευμονική εμβολή.


Ο κ. Κιούλπαλης σημείωσε π ως ο 49χρονος ήταν πλήρως εμβολιασμένος, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. «Έκανε μία από τις αναπάντεχες αλλά αναμενόμενες επιπλοκές του κορωνοϊού, μαζική πνευμονική εμβολή», δήλωσε εμφανώς καταβεβλημένος συμπληρώνοντας πως ο νέος αυτός θάνατος έχει καταρρακώσει το προσωπικό του νοσοκομείου που πάλευε για ώρες να επαναφέρει τον άτυχο άνδρα χωρίς δυστυχώς αυτό να καταστεί δυνατό.

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που μας καταρρακώνουν γιατί ήταν ένας νέος υγιής άνθρωπος κατά τα άλλα που δυστυχώς κατέληξε», ανέφερε ο κ Κιούλπαλης και τόνισε πως πρόκειται για αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του πρώτου θύματος του κορωνοϊού στην Κρήτη, του Γερμανού καθηγητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καταγράφηκε ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό, αφού ένας 92χρονος κατέλεξε το απόγευμα της Τετάρτης από επιπλοκές του ιού.

Καλαματιανός πέθανε μετά την 3η δόση

Ένας άνδρας από την Καλαμάτα ο οποίος έκανε στις 29 Οκτωβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας την τρίτη δόση του εμβολίου, παρόλο που είχε νοσήσει από Covid-19, άφησε μετά από λίγες ημέρες την τελευταία του πνοή, «βυθίζοντας» στη θλίψη τη σύζυγό του. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις