Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Μ.Μπεγνής για εμβόλιο: «Με ενοχλεί να με υποχρεώνουν να κάνω κάτι - Είναι πολύ φασιστικό» (βίντεο)


 Ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, δηλώνοντας την αντίθεσή του με ότι του επιβάλλεται να κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, είναι κατάπτυστο καθώς χώρισαν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, θεωρεί «φασιστικό» να αναγκάζονται κάποιοι -εστω και έμμεσα- να κάνουν κάτι το οποίο δεν έχουν αποφασίσει οι ίδιοι.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο ηθοποιός επισημαίνει ότι παρόλο που δε θεωρείται τυπικά υποχρεωτικό, στην ουσία κάποιοι βγαίνουν σε αναστολή εργασίας επειδή δεν το έχουν κάνει, ενώ τονίζει ότι πολλοί είναι και οι παραγωγοί στο θέατρο που δε δέχονται σε παραστάσεις τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς.

«Με ενοχλεί ο φασισμός τρελά και αυτό νομίζω είναι κάτι πολύ φασιστικό. Από τη μία σου λένε ότι το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και από την άλλη, σου λένε ότι απολύεσαι αν δεν εμβολιαστείς» ανέφερε μεταξύ άλλων.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις