Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη «μίζα» των 3.500 ευρώ για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ

 


Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης έχει μπει η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας ότι γυναίκα ζήτησε «φακελάκι» 3.500 ευρώ από συγγενή ασθενούς με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», προκειμένου να του εξασφαλίσει μία κλίνη στη ΜΕΘ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αρχικά η βασιμότητα της καταγγελίας κι εφόσον προκύψει ότι αληθεύει να κινηθούν άμεσες ενέργειες ώστε να ταυτοποιηθεί η γυναίκα και να ελεγχθεί ποινικά. Το αδίκημα το οποίο θα ερευνηθεί είναι αυτό της εμπορίας – επιρροής (ο παλιός νόμος περί μεσαζόντων), όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την καταγγελία πάντως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Οδυσσέας Κάτσακας. Όπως ανέφερε, ως καταγγέλλων φέρεται αστυνομικός, ο οποίος υποστήριξε ότι η γυναίκα συστήθηκε ως «επιτακτικός» υγειονομικός κι ότι δήθεν γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, ώστε να εξασφαλίσει κρεβάτι σε ΜΕΘ, διαφορετικά ο ασθενής θα πεθάνει.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις