Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ο Θ.Βασιλακόπουλος διαψεύδει τον εαυτό του: Τώρα λέει ότι «δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο» - Μ.Τριανταφυλλόπουλος: «Θ.Βασιλακόπουλε σήκωσες χέρι στην κόρη του καταστηματάρχη - Θα μάθει όλη η Ελλάδα τι έγινε»


 Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα τώρα υποστηρίζει ότι η παρέα του ανταπέδωσε. 

«Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο, προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, ζητούμε συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Δευτέρας ο Θ.Βασιλακόπουλος. 

Όμως να σημειώσουμε ότι στην πρώτη του καταγγελία είχε υποστηρίξει ότι η παρέα του -αποτελούμενη από 25 άτομα- κοιτούσε εμβρόντητη και διώχθηκε από το μαγαζί. Όπως είπε πει δέχθηκε ο ίδιος επίθεση από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του. 

Τώρα υποστηρίζει ότι η παρέα του απάντησε στην επίθεση. Πώς γίνεται μια παρέα η οποία είχε 25 άτομα τελικά να δέχεται ξύλο από δύο άτομα; 

Από εκεί και πέρα ο καθηγητής επεσήμανε πως τα αίματα άναψαν προς το τέλος, όταν: «περιμέναμε να γίνει έλεγχος στα πιστοποιητικά» και ο κ. Λουκίδης έβλεπε πως αυτό δεν πραγματοποιείται και αποφάσισαν αρχικά να μη δώσουν συνέχεια.

Τότε, υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται για την κατάσταση, είπε στους 25 επιστήμονες πως δεν μπορούν να παραμείνουν στο σημείο και άρχισε να μιλάει άσχημα στον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Πνευμονολογίας.

«Μας έδιωξαν έξω, έλεγαν ξεκουμπιστείτε, μια νεαρή μας έσπρωχνε να φύγουμε με αγριάδα και όταν τους είπα θα το δημοσιοποιήσω, με έσπρωξε ξανά και εγώ της είπα να ‘’σταμάτα, πήγαινε παραπέρα’’» πρόσθεσε.


Επίσης, τόνισε πως τον έπιασαν από τον λαιμό και τον πέταξαν κάτω και οι ιδιοκτήτες με τσαμπουκά έλεγαν πως «εδώ είναι δικό μας μαγαζί, δεν θα μας πείτε τι θα κάνουμε» και πως «τι νομίζεις θα σε φοβηθούμε επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΪ;».

Επανέλαβε τις απειλές που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη πως εάν μείνει εδώ στην Καλαμπάκα, θα τον βρει και θα του κάψει το αμάξι και θα τον επισκεφτεί στην Αθήνα, στον χώρο εργασίας του.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας κατέληξε λέγοντας πως σήμερα θα στείλει επιστολή στην αστυνομία με αναλυτικά τις περιγραφές για το περιστατικό και χαρακτήρισε ως καραγκιοζιλίκια τις κατηγορίες πως «τα παίρνω από φαρμακευτικές».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις