Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Αποκάλυψη από τις ΗΠΑ: Τριπλασιάστηκαν οι εμφανίσεις καρκίνου στον στρατό μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για COVID-19


 Οι ένοπλες δυνάμεις της Αμερικής βρίσκονται στη δίνη ενός γεγονότος μαζικών θανάτων από τότε που τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) επιβλήθηκαν σε όλους τους στρατιώτες.

Στο πρόσφατο πάνελ «COVID-19: A Second Opinion» που φιλοξενήθηκε στην Ουάσιγκτον, DC, ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wisc.) έριξε πολυάριθμες “βόμβες” που έδειχναν ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης Fauci δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά, όπως ισχυρίζεται.

Γιατροί και άλλοι εμπειρογνώμονες παρουσίασαν καταδικαστικά στοιχεία που δείχνουν ότι όχι μόνο οι ενέσεις είναι ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, αλλά ο χειρισμός του από την κυβέρνηση ισοδυναμεί με συντονισμένη κάλυψη των πράξεων της Big Pharma.

Ο δικηγόρος Thomas Renz φέρεται να είπε στον συντηρητικό σχολιαστή Daniel Horowitz από το The Blaze τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιδημία του καρκίνου που σαρώνει τον στρατό. Δείτε τι έγραψε ο Χόροβιτς στο Twitter σε συνέχεια της συγκέντρωσης:

«Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας από τον δικηγόρο Thomas Renz ότι ο αριθμός των διαγνώσεων καρκίνου στο στρατιωτικό σύστημα DMED αυξήθηκε από 38.700 ετησίως κατά μέσο όρο 5 ετών (2016-2020) σε 114.645 τους πρώτους 11 μήνες του 2021. Κυρίως στους νέους».

«Σε αντίθεση με τη VAERS όπου οι αρνητές μπορούν να προτείνουν ότι ο καθένας μπορεί να υποβάλει, αυτό γίνεται μόνο από στρατιωτικούς γιατρούς και ποσοτικοποιεί κάθε κωδικό ICD στον στρατό»

Ο Χόροβιτς μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο του Ρεντς να μιλάει στο πάνελ σχετικά με άλλα εντυπωσιακά δεδομένα που συγκέντρωσε από αρκετούς πληροφοριοδότες των οποίων τα διαπιστευτήρια, είπε, «είναι άψογα».

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο δικηγόρος Τόμας Ρέντς και αναμεταδίδει από τον διαδικτυακό του λογαριασμό στο twitter ο Robert Malone, πάνω από 40.000 άνθρωποι μεγάλης ηλικίας «έφυγαν» από την ζωή ως και 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους για COVID19.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις