Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

«Super Mammy»: «Ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα», απαντά ο ηθοποιός

 

Με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε εκ νέου για την αρνητική κριτική για το super Mammy:

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

» Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς.


Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη» καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμα του.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Έλενα Τσαβαλιά έσπευσε να εκφράσει με τρυφερότητα την στήριξη της κάνοντας σχόλιο στην ανάρτηση. «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους , τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα»

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις