Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΠAKIΣTANOI ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ME ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-XΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΣΤΕΚΙ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ Η ΟΜΟΝΟΙΑ! Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ


 ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ...ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ!

Φωτογραφίζονται με... τουρίστες κάτω από την Ακρόπολη χλευάζοντας δημόσια την Αστυνομία

Ανενόχλητοι με μαχαίρια, στιλέτα,... τσεκούρια και το άσυλο στην τσέπη εμφανίζονται καθημερινά στην Αθήνα Πακιστανοί από την Ομόνοια μέχρι την Ακρόπολη. Μάλιστα δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται και με τους τουρίστες!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος «δεν σκουπίζει καλά»... ή αυτοί που τον διαβεβαιώνουν «να μην ανησυχεί» τον παραμυθιάζουν άγρια.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Η συγκεκριμένη ομάδα των περίπου 15-20 Πακιστανών ηλικίας από 20 έως 35 ετών κινείται από την Ομόνοια μέχρι το αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ Κηφισού, ενώ εμφανίζονται συχνά στην πλατεία Κοτζιά, στο Μοναστηράκι, στην Ακρόπολη.

Προ ημερών δε, αποχαιρέτισαν σύντροφο τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Ισπανία.

Σε αρκετά στιγμιότυπα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας φαίνονται να κρατούν μαχαίρια, στιλέτα, ρόπαλα ακόμα και... τσεκούρια.

Σε μια από τις ανατριχιαστικές εμφανίσεις τους πρόσφατα, περίπου 10 από αυτά τα άτομα βρίσκονταν στην Ακρόπολη επιδεικνύοντας τα μαχαίρια και τα στιλέτα που έχουν επάνω τους, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα εμφανίζονται να φωτογραφίζοναι με... ανυποψίαστες τουρίστριες οι οποίες είχαν επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο.

Επίσης, σε πάρα πολλές εικόνες ακόμα και επάνω στην Ομόνοια ή μέσα σε συρμό του ΗΣΑΠ εμφανίζονται κρατώντας μαχαίρια αλλά και με τον δείκτη του ενός χεριού υψωμένο προς τον ουρανό, χειρονομία η οποία παραπέμπει στο γνωστό σημείο της Shahada των τζιχαντιστών.

Η συγκεκριμένη ομάδα εμφανίζεται από τον Οκτώβριο σε δεκάδες σημεία στην Αθήνα, ωστόσο ούτε στις τελευταίες επιχειρήσεις «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας εντοπίσθηκαν.

Όπως ενημερώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι «ειδικές επιχειρήσεις» αποστολή έχουν να αντιμετωπίσουν την παράνομη μετανάστευση και την εγκληματικότητα. Προφανώς, οι κάτοχοι ασύλου ή αιτούντες άσυλο εξαιρούνται από τους αστυνομικούς ελέγχους.

 Πάντως, το άτομο το οποίο φαίνεται να έχει αρχηγικό ρόλο στην ομάδα των Πακιστανών και να καθοδηγεί τους άλλους κρατώντας τα τσεκούρια, είναι κάτοχος δελτίου αιτούντος διεθνούς προστασίας, το οποίο φέρει συχνά επάνω του με ένα κορδόνι το οποίο κρέμεται από τον λαιμό του.

Γεγονός είναι πως ουδείς από τους πρωταγωνιστές αυτών των εικόνων έχουν έστω προσαχθεί από αστυνομικές αρχές, καθώς μέχρι και προχθές το βράδυ απολάμβαναν τον ναργιλέ τους στην οδό Ηπείρου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανόν η συγκεκριμένη ομάδα να εμπλέκεται σε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας.


KEIMENO ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις