Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Φωτιά σε Γλυφάδα – Βούλα: Υπήρχαν 3 διαφορετικές εστίες – Η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία

 


“Είχαμε τρεις διαφορετικές εστίες μέσα σε λίγες ώρες και αυτό δυσκολεύει τη διαχείριση μιας πυρκαγιάς” είπε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς στην ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Γλυφάδα και στη Βούλα.

“Η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα συνεχίσουν για όσο χρειαστεί” πρόσθεσε. Ανέφερε ότι οι πολίτες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους και δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας.

“Η φωτιά ξεκίνησε από τη Γλυφάδα και επεκτάθηκε σε Βούλα και Βάρη. Ευτυχώς είχαμε περιορισμένες υλικές ζημιές ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός η θάνατος που είναι πολύ σημαντικό” τόνισε.

Ο υπουργός κ. Στυλιανίδης είπε ότι “ήμουν στο πεδίο και είδα τι συνέβαινε. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους πάλεψαν για να προστατεύσουν ανθρώπους και περιουσίες. Ήταν ηρωική προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω πυροσβέστες και εθελοντές, αλλά και την αστυνομία, τον στρατό και την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι έδωσαν μια πολύ δύσκολη μάχη”.

“Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά εδώ στην Αττική, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και του ανάγλυφου της περιοχής” περιέγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις