Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

«Σβήνει μπροστά στα μάτια μας»: KAKA MANTATA για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, οι φώτο που επιβεβαιώνουν τα δυσάρεστα


 Οι νέες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει με την Βασίλισσα Ελισάβετ εμπνέουν ανησυχία για την κατάσταση της υγεία της.

Συγκεκριμένα μία ειδικός σε βασιλικά θέματα, τονίζει πως «σβήνει μπροστά στα μάτια μας». Η Ντανιέλα Ελσέρ σε άρθρο της στο news.com.au αναφέρει ότι οι φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ όπου χαιρετά την κυβερνήτη της Νέας Νότιας Ουαλίας Μάργκαρετ Μπίζλεϊ στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα «είχαν κάτι ανησυχητικό».

Η Έλσερ ισχυρίζεται ότι από μόνες τους αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι ανησυχητικές μέχρι να συγκριθούν με εκείνες που τραβήχτηκαν με την βασίλισσα Ελισάβετ με παρόμοιο ντύσιμο τον Ιούνιο του 2021, όταν συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η διαφορά είναι πραγματικά εκπληκτική» γράφει η βασιλική εμπειρογνώμονας. «Στους 12 μήνες που μεσολάβησαν, η Αυτού Μεγαλειότης φαίνεται να έχει καμπουριάσει αισθητά, να είναι πολύ πιο αδύνατη…».

Η ειδικός σημείωσε επίσης πως «σχεδόν κάθε μήνα» από τον περασμένο Οκτώβριο, το γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απουσία της από «προηγουμένως αδιαπραγμάτευτες εκδηλώσεις» και υπέθεσε ότι η πλήρης έκταση των προβλημάτων υγείας της κρατείται μυστική.

«Οι βοηθοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση» υποστήριξε η εμπειρογνώμονας. «Δυσκολεύονται πλέον να προσφέρουν στον Τύπο ένα σχόλιο για ό,τι μπορεί να ταλαιπωρεί τη βασίλισσα» τονίζει.

Να αναφέρουμε πως η κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών, κυρίως, εφημερίδων από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί μπαστούνι για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα, δεν εμφανίστηκε στο Royal Ascot, για πρώτη φορά από την στέψη της πριν από επτά δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις